kurrkurr.

dagarna går frukansvärt sakta denna vecka. inte så konstigt kanske, men trodde ärligt det var ons eller torsdag idag. Men icke, det är bara tisdag.. sambon ringde idag vid lunch och det var otroligt skönt att höra hans röst efter 3 dagar. konstigt det där, att det känns pirrigt och annorlunda att höra sin sambos röst efter några dagar bara. underbart var det iaf, dom har det bra. men jag saknar han.
Förra gången denna fiskeresa skulle ske var dom bara borta tis-sön vilket redan då kändes långt. Denna gång är det lör-sön. usch, lång tid. speciellt när man själv sitter hemma, höggravid, hus på landet, mörkt och kallt. Förra gången var det lägenhet, ogravid och bilar och ljus överallt. Nu är det bara jag, vinden utanför fönstrerna , kissen som kommer och kurrar upp sig i mitt knä och tvn som står och skrålar för att det inte ska vara tyst. Men får kämpa på, bara några dagar kvar. sissodär 5 st. :(
 
 
får se vad som händer ikv, antagligen inget speciellt. tv tittande och tidig sängång för att nästa dag ska komma fortare. nästan som natten innan julafton.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0