Catch a cold

you're gonna catch a cold, from the ice inside your soul.
Who do you think you are?
running around leaving scars


sagolikt




I början av konserten'


publiken baaakom





Konserten var sagolik, helt underbar.
Det var väldigt fint och stå där och lyssna på någon som är så duktig.
Hans röst gick rakt in i en.
Helt gudomligt. Han har verkligen lyckats!

Du gamla, fria nord

Inom väldigt kort kommer jag och mina fina vänner stå och sjunga med till Winnerbäck och Melissa horn. Vilket kommer bli helt gudomligt. Tänker sjunga med i alla låtar och jag kommer ha dig i tankarna.

Jag vet att denna kväll kommer bli väldigt fin.
tack vare er <3


Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig


lovely


säger ett ord, underbar

brush it off

det spelar ingen roll hur länge vi är ifrån varandra, dragningskraften mellan oss kommer alltid göra så jorden snurrar två extra varv. Kraften mellan oss gör mig galen, när fan ska den upphöra ?När fan ska vi få en början eller ett slut? Direkt när jag hör ditt namn, något om dig, eller bara vet att du varit på samma ställe som jag någon minut innan. Det gör mig svag, otroligt svag. Sjukligt svag.
På något sätt vet jag inte hur jag ska få dig att antingen krossa mig totalt eller vinna mitt hjärta igen. Det behövs fattas ett beslut. Det kan inte vara något emellan. Ge mig ett svar.. nu

Många gånger har jag fått borta av alla dessa saker du kastat på mig, saker som fått mig att få panik. Borsta bort det, leva vidare . tänka vidare, inte tänka alls. Men senaste tiden kan jag inte längre göra det. Du kommer upp i mina tankar ofta, för ofta. För ofta för att ens kunna hantera det.

dina armar krossar mig, inifrån och ut.
din lukt gör mig svag. Att känna din parfym lukt på någon annan gör mig sjukt jävla svag .
jag måste ha dig.

ge mig dig.
nu..
Det dödar mig att se dig gå längre och längre bort



Det som en gång var det bästa jag visste. Är nu det jag mest hatar.



Jag är hos dig igen'

Dom här dagarna som gått denna vecka har flytit på rätt fint, har varit ledig rätt mycket denna vecka. Det behövdes verkligen. Var nära på att gå in i väggen kändes det som. Men nu är jag ledig fre lör sön vilket ska bli såå skönt :) Ska verkligen ha så roligt jag kan :) förhoppningsvis kommer Alexandra och Oskar hit på lör och vi ska grilla och ha det allmänt jävla bra i solens värme! Jag längtar :)

Ikv har jag varit med Christine och Christian till Jerry, vi blev bjuda på middag och det var gott :) sen spelade vi kubb och jag förlorade ! haha så jävla sämst. >< Skyller på vinden! ;)

Imorgon är det fredag och då får vi se vad som händer , blir kalasande på lör iaf med folk, grillning och öööölande sen krogen! kommer bli göttans i det fina vädret ;D;D


Nu blir det tv och sen sova :) eller något


puss, Take care
Johannaa

RSS 2.0