I won't give up.

Åtta härliga dagar, övertid.
Det är en stor besvikelse att vakna varje morgon utan ett litet tecken på att det är på g.
Trodde verkligen jag skulle ha dig här nu älskade bebis. Att du skulle vara en vecka gammal, eller kanske äldre till och med. Varför hängde man upp sig på det eviga BF-datumet? Barnmorskan kunde ha sagt " hon kommer när hon kommer" Ja, men då vet jag! Men nu, åtta hela dagar efter det spännande datumet är du fortfarande inte hos oss.
 
Att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket som man inte ens vet ser ut.
 
 
På torsdag ska vi till ultaljudsmottagningen för att kolla hur du mår där inne, hur mycket fostervatten det finns och prata om igångsättning. Det är läskigt att tänka det här, men denna vecka eller nästa är du hos oss. Efter mer än 9 månaders väntan. Snart är vi föräldrar, ingen av oss förstår det rikrigt. även om allting står och väntar på dig här hemma. Vi har tittat på spjälsängen och vagnen, alla små små kläder. Dom små strumporna. Snart får vi klä på dig. Se dina framsteg. Jag kan säga att du är väldigt efterlängtad. Av oss alla. <3
 
Nu blir det att städa undan lite, tvätta och försöka få tankarna på annat.
det är svårt när du är det enda som finns i tankarna just nu.
 
 
Vi älskar dig redan.
 
 
 
 

.....

JAG VILL INTE MER.
4 dagar extra redan.
 
Att vakna varje morgon utan att ha haft minsta ont eller att vattnet gått är ett rent helvete.
har så ont så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Snälla snälla snälla bebis. kom ut!
 

längtan efter någon man aldrig träffat.

skriver mycket om längtan efter våran bebis, men det är jobbigt nu. varje timme som man går över är ett rent helvete. Smärtan är sjuk och jag vet inte vad jag ska göra. Kan inte lyfta benen högre än 4-5 cm över marken innan jag skriker i smärta. Man ska inte behöva ha såhär ont, " ta alvedon" säger dom..  Men nej tack. Tar inga piller som ändå inte hjälper.
 
Jaha, vad står på schemat idag då. Idag ska jag baka och frysa in tror jag. Kan vara bra att ha hemma sen när man får massa besök av vänner och familj som vill se lilla bebben. Får se vad det blir för gott!
Annars blir det att ta de lugnt som vanligt. ska fortsätta städa idag, borde tvätta fönster som alla säger ska vara så effektivt . Borde man testa? :) så jävla många dock! :P och rejält skitiga!
 
Lunchen är intagen och magen är mätt.
 

-

Nyss kommit hem från staden, mvc besöket gick väl bra men ingen hinnsvepning kommer ske och det är bara att vänta. Remiss är skickad till ultraljud för att titta så allt är bra i magen när man gått plus 10 dagar. Alltså nästa vecka.. Jag är så jävla otålig nu och har så ont . Hennes ord var som knivar i öronen på mig. Det var inte vad jag ville höra.. " bara att vänta, hehe " mm... jätte kul!  verkligen.
 
Åkte sedan med mamma och shoppade lite för att bli på bättre humör. Julpapper, snören, doppresent, julkort. Ja, lite allt möjligt. Förmodar att man inte har tid att handla sånt sen när man ska gosa bebis :) Då har man fullt upp att handla julklappar och det ska bli såååå mysigt, älskar julen. Bästa på hela året! Längtar så jag nästan spricker! och denna gång får jag handla julklappar med barnvagn och en liten skrutt <3 åh, jag ryser av bara tanken!
Ska snart sätta igång och städa huset så kanske det händer saker, man vet aldrig. Just nu gör man vad som helst tror jag. Vecka 41, galet. du skulle varit ute nu!
 
Ska åka och köpa en fotoskrivare i helgen :) så man kan skriva ut egna fina bilder sen på bebisen !
 
 

vecka 41

" du har gått 1 dag över tiden , du är i vecka 41"
Galet, nu är jag överburen. Blev ingen 12 november bebis som vi trott! När ska du ta och titta ut ? Är du blyg? :) din lilla skitunge !<3
Idag blir det ett besök på mvc och jag ska snacka allvar med henne, jag ska be om hinnsvepning denna vecka pga min smärta. Jag vägrar gå över tiden två veckor. klarar ju knappt av min vardag och varenda liten rörelse är en mardröm.
Sist sa hon att man måste gå över 10 dagar, men det tror jag fan inte på. Jag ska ha min i veckan ;) hih
 
 
 

280 av 280 dagar.

Helt sjukt, idag är det den dagen vi väntat på sen i februari. Har svårt att förstå det, men är så glad att dagen D är här. Även om du inte verkar vilja komma ut! :) Men fick FRUKTANSVÄRT ont i ryggen när jag skulle gå upp idag vet inte om det var en värk, har inte kommit nå mer efter den. Skumt! Ska ut och gå en sväng senare idag för att kanske kicka igång allt :)
Imorgon blir det ett mvc besök för att kolla det vanliga kan jag tro, även få lite nya tider för Ultraljud och sånt kan jag tro. Hoppas verkligen att du vill bemöta världen snart min älskade skatt. Robbin är så ivrig efter att få träffa dig, det är så fint att se. Hörde du att han pratade med dig igår? Vi är så nyfikna på hur du ser ut, vems näsa har du? Vems ögon? Åh, kom ut nu! :) <3
 
Hörs sen!

utmana ödet!

Idag ska jag utmana ödet och gå ner på stan en sväng med mamsen, varför inte? tre dagar innan bf. Det kan smälla till eller så blir det lika lugnt som vanligt! brukar iofs få väldiga sammandragningar bara av att gå upp för trappan hemma så kan tänka mig att denna stadstur blir ond. Men det gör inget. Det kanske gör att vattnet går inatt. Jag hoppas varje natt att det ska ske, men inte hänt än så länge. Bara att drömma vidare.. känns för tillfället att jag kommer gå 2 veckor över tiden, bara för att man har varit så inställd på just den 12 november sen i februari.
 
Idag ska på stan ska jag köpa två böcker faktiskt, helt otroligt. Det var inte igår, men blev sugen på att köpa dom nya böckerna som alla pratar om. 50 nyanser av honom och 50 nyanser av mörker. Då kanske man kan göra så dagarna går fortare om man läser nått spännande. Så får de bli!
 
I helgen annars blir det nog rätt lugnt, lördag blir det 30 års firande för sambons syster, middag och fika och kalasande! Ska bli så mysigt :) fast helst skulle man ju vilja ligga på bb med sin nyfödda då ;) men kan ta lite kalasande först ;) Annars inget planerat! Träffa Jenny, kim och lilla albin kanske!
 
nu, lite tv tittande och försöka vila en stund så man orkar kvällen.
 

saknaden av en vän.

Åren går och allting förändras. Det spelar ingen roll hur många man saknar och hur mycket man försöker rädda vänskapen och få allting att funka. Även om det är flera flera mil ifrån varandra. Det man hade förut, den vänskapen som fanns där. Åren som man har bakom sig och dom man har framför sig. Det är svårt att förstå hur allting artar sig. Hur allting blir, det finns inte mycket att göra. Bara att acceptera och leva olika liv. Om det är riktig vänskap kommer den alltid finnas där. Även om det tar många månader innan man ses igen, och det behövs kanske inga samtal och kontakt hela tiden. Utan när man ses, är det som vanligt. Kramen är som vanligt, samtalet är som vanligt, även om dom alltid blir längre. Mer att berätta.
 
Under årens gång har man förlorat många vänner och funnit några, och för mig spelar det ingen roll att jag bara har 2 riktiga vänner. Man har ändrat synvinkel på det där med vänner . Förut var det mycket för det sociala och mest för festernas skull. Man fick många nya bekantskaper genom andra vänner och festerna man gick på, krogen. Ja ni vet . Idagens läge är man glad för dom få man har, dom som är viktigast. Och jag vet att dom alltid kommer finnas där, genom hela mitt liv. Genom mitt barns liv. Det är stort.
 
Men vissa dagar är värre än andra, när man sitter här och hör någon låt som är kopplad till någon, som man verkligen kan sakna. Eller bara hör en mening som sätts in i hjärnan på det där kontiga sättet. Just nu är det så för mig. Kan inte sluta lyssna på den. Saknaden av en vän är enorm just nu. Känns som jag behöver henne, här hos mig. Hur ska jag klara att föda mitt barn? hur ska jag klara livet efter?Gör jag det? Det känns som det skulle gå mycket bättre med henne vid min sida varje dag. Även om det är omöjligt just nu. Hon lever sitt liv, jag mitt. Hon är till och med i ett annat land. Men jag hoppas, att en dag ha henne här vid mig . i samma land. Bara kunna ringa och säga : jag saknar dig, ska vi ses?
 
Att vara bästa vän med sin sambo är även ett plus. Jag kan göra allt med han, säga allt till honom. Behöver bara honom vid min sida varje dag så klarar man det. Hans skratt och hans humor får mig alltid på bättre humör. Att få den där speciella kramen och omfamningen när man är nere lyser upp hela mig. Nu i slutet av graviditeten har det inte varit lätt att hålla humöret uppe, och kan inte förstå hur svårt de måste vara för honom. Att alltid vara den som ska vara glad, hålla upp oss när jag är nere och inte vill mer. Då finns han där. redo att ta emot allt jag vill spy ut. han är min klippa, och kommer alltid vara.
 
Jag vill verkligen spendera resten av mitt liv med honom, det hoppas jag han vet.
 
 
 
 

Jag vill ge dig allting jag har.

Nu har vi verkligen bara slutet kvar, du är beräknad om en vecka, 7 dagar. Galet är bara förnamnet. Kan inte alls förstå det. Även om vi tror att du kommer innan, vilket du mer än gärna får älskade bebis. Du kan likagärna komma idag. Vi längtar såå efter dig, det går inte att beskriva hur mkt vi vill ha dig här nu. Gosa, krama, pussa, sova med. Ja, allt. Vi vill verkligen se hur du ser ut, ge dig ditt namn och spendera resten av våra liv med dig.
Älskade du, du är så välkommen.
 
Kommer nog kännas väldigt konstigt att ha platt mage igen, och inte känna dina sparkar varje dag. Vi får känna dom utanför sen istället. Likaså din hicka, den är så mysig.<3
Idag går vi in i vecka 40. Nu är det inte mkt kvar.läskigt, spännande, och alldeles UNDERBART.
 
 
 
 
 

RSS 2.0