I won't give up.

Åtta härliga dagar, övertid.
Det är en stor besvikelse att vakna varje morgon utan ett litet tecken på att det är på g.
Trodde verkligen jag skulle ha dig här nu älskade bebis. Att du skulle vara en vecka gammal, eller kanske äldre till och med. Varför hängde man upp sig på det eviga BF-datumet? Barnmorskan kunde ha sagt " hon kommer när hon kommer" Ja, men då vet jag! Men nu, åtta hela dagar efter det spännande datumet är du fortfarande inte hos oss.
 
Att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket som man inte ens vet ser ut.
 
 
På torsdag ska vi till ultaljudsmottagningen för att kolla hur du mår där inne, hur mycket fostervatten det finns och prata om igångsättning. Det är läskigt att tänka det här, men denna vecka eller nästa är du hos oss. Efter mer än 9 månaders väntan. Snart är vi föräldrar, ingen av oss förstår det rikrigt. även om allting står och väntar på dig här hemma. Vi har tittat på spjälsängen och vagnen, alla små små kläder. Dom små strumporna. Snart får vi klä på dig. Se dina framsteg. Jag kan säga att du är väldigt efterlängtad. Av oss alla. <3
 
Nu blir det att städa undan lite, tvätta och försöka få tankarna på annat.
det är svårt när du är det enda som finns i tankarna just nu.
 
 
Vi älskar dig redan.
 
 
 
 


Kommentarer
mamsen/mormor

Oh du lilla där inne i magen på min lilla flicka...som ska bli mamma:)alla längtar vi efter dig:)vi undrar så hur du kommer att se ut,få mormorspussa dina små händer o smeka ditt huvud....längtar så :)älskar dig redan!

2012-11-20 @ 16:02:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0