tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypiskt

jävligt skoj att min kyl och frys har lagt av totalt, luktade död jävla människa i kylen och jag var tvungen att kasta 7 kassar med mat som hade blitt kass. Jävligt skoj eftersom jag är den som har så jävla mycket pengar. Fan så trött jag blir på att leva i en lägenhet med saker från 1800-talet! Jösses, när fan ska man få fräsha saker?! gaaaah!

Nu får det fan vara nog.
Ge mig en ny och bra KYL OCH FRYS!
med detsamma!

Nu ska jag försöka få bort liklukten i mitt kök, även om jag tror att det är en blandning mellan ost, köttfärs från frysen och massaa annat jävla skit som fanns där .


nu är jag arg.
hej

Glad midsommar vare ja

Ja, idag är det midsommar om ingen har märkt det. men jag har inte riktigt koll på vad som händer ikv, eftersom jag jobbar hela helgen. Har precis kommit hem från ett kvällspass på GYN, det har gått bra. Inte så mycket patienter vilket är skönt eftersom jag är trött :) men finns ändå massor saker som ska göras.

Imorgon ska jag jobba ett morgonpass, och på söndag kväll igen, denna helg kommer nog gå rätt så fort förhoppningsvis. Försöker och tänka att denna helg inte är så speciell. Visst att jag hade klarat mig att festa med vänner, hade hellre varit med familjen i stugan och druckit öl och sjungit snappsvisor och ätit god mat. men icke, Kunde ha åkt ut nu ikv, men orkar inte riktigt. :( Trött , och ska upp 05.45 inte så lockande då.

Imorgon ska jag även träffa Jenny och Farre, blir nog några öl iaf :) börjar 14 på söndag så det passar perfekt! Ska bli sjukt skoj och träffa Jenny och Farre, länge sen! Iaf farre. Men vi får se vart vi hamnar, men lutar åt att vara hos mig och sen gå ut i hamnen :) Hoppas på fint väder! Även om jag inte uppdaterar om dagarna pga det fina vädret fortsätter folk kika in! Alltid roligt !:) fortsätt med det!

Nu ska jag ta och göra något smaskigt att äta, vitlöksbröd kanske? för att det är midsommar?:)

Hoppas alla får en fin kväll :) Take Care, Johannaa

You are a tragedy


första tröjan jag köpte idag!



andra tröjan, svinsnygg !

Nu blir det att röja upp lite för snart kommer folket!
Pusss!

'

No, you can't read my pokerface

Det där med ..

Trötthet, jag är så ofantligt trött i min skalle just nu ^^, skulle kunna sova i hundra miljarder år ;D men icke! Jobbat 6 dagar i sträck och det har varit babyboom på jobbet :) skojsigt! Alla är så sööta!
Idag ska jag, mamma, mormor, syster + becca åka till ikea i Linköping och shoppa lite ! :) kan behövas! Lite nya kläder, saker till lägenheten och så! Sen äta någonstans där det är gott :D haha, man brukar ju inte äta där det är äckliigt men men. You get it!

I'm tired of walking these streets
Everyday stuck on repeat
Just give me something

And I'm playing it out in my mind
Finaly coming alive
I'm going in so.




Ikv blir det grillning (?) det är inge fint väder just nu kan jag säga, klockan är iofs bara 07.19 men det blir nog fint till eftermiddagen! ;)
Nu ska jag göra mig iordning, snart blir det Ikea :) ska bli mys o träffa mormor, saknat henne.

Puss, Ta hand om er
Johannaaa


-

Amicus certus in re incerta cernitur



behöver inte säga något mer'

Kung och fosterland


Det stämmer oerhört väl, dom är inte många. Dom kommer aldrig ofta, men ibland hittar man en guldklimp som aldrig förändras till de sämre, aldrig sviker, aldrig sticker när det känns jobbigt.   Vänskapen är så stark så den håller i sig även om det går upp och ner. Sånna människor gäller det att hålla i, för kung och fosterland.


Nu ska jag ta och äta lite frukost, ska på stan med morsan och göra lite ärenden. Senare ikv ska jag träna och städa lite. Bada lite bubbelbad och ha spa för mig själv :) mysigt!

Ta hand om er, Johannaa

Flickan i en coleporter-sång

Haft en fin helg med familj och brorsan :) åkte massa raggarbil igår kväll och hade svin roligt med brorsan som vanligt! ;) haha! Mktmktmkt fina bilar var det ute och man ville nästan ha allihopa! Massor av trevligt folk ute också:) fin kväll!

Ikv ska jag äta middag med Frida nere i hamnen, kommer bli hur trevligt som helst, inte sett tösen på ett bra tag! kommer finnas mycket och snacka om :) Ville bara checka in och skriva om min helg lite!
I veckan blir det mkt jobb som står på schemat, i helgen ska jag fira frida som tar studenten,  G R A T T I S ! Blir middag och fira henne i hamnen! Tråkigt nog ska jag jobba dagen efter men får ta det lugnt :) kommer bli skoj!



Igår i hamnen, tjockt med folk och massor av snygga bilar. ;D


Nu ska jag fixa det sista och sen ringa Frida ! :)
Hörs, Ta hand om er !
Johannaa

Känna gräset mellan tårna


Juni, Juli, Augusti
<3


Solat hela dagen med Saara i sommarstugan, Vi låg först på bryggan men det blåste för mycket så vi la oss i sanden på stranden istället, mkt skönare. Mindre blåst och mer värme. underbart! Vi solade några timmar och snackade om allt och ingenting som vanligt. Like it.

Många minnen man har från det där stället, fina allihopa. Önskar saker vore likadant, men saker och ting förändras. Ibland till det sämre , ibland. inte ofta.. till det bättre. Bara leva med det, bara att acceptera det som det är. Sluta kämpa, sluta tjata. Sluta bara, stopp. Det tjänar ingenting till,  Du om någon borde veta att man inte behandlar mig sådär.
Jaja, nu är jag hemma och lyssnar på sommarmusik och ska göra något att äta, måste ha matlåda tills imorgon till joppet.

Nu ska jag kila, Ha det fint !
Ta hand om er,
Johannaaa

När alla vänner är som ljus

Ljus som brinner ut, när varje veke bär en knut.
När alla vänner är som ljus, då börjar man tveka att ta nya tag
ensam i värmen, här är jag.
Är jag stark eller svag?

Det spelar ingen roll, det spelar ingen roll det, spelar ingen roll.





Igår jobbade jag för fullt, jobbade mån,tis,ons och igår när jag kom hem var jag helt död. Jag hatar att jag har världens pollen allergi som gör att jag somnar tvärt när jag bara sätter mig ner. Jag har NOLL ork och jag är alltid trött i ögonen i kroppen. Igår orkade jag knappt skriva sms för mina fingrar var helt döda. Hm, medicinen gör det inte bättre heller. Känner mig ännu mer trött. Bra, ännu en till trött och sliten Johanna i sommar .

Satte mig vid datorn när jag kom hem igår men det varade inte länge, mina ögon kunde knappt hållas öppna och jag tänkte att mat kanske skulle göra det bättre. haha, nejdu. kroppen kändes skit tung och jag la mig i sängen vid 20 tiden, skulle kunna somnat på en gång men låg o snacka med dig en stund. även om jag somnade mellan smsen. Jösses, länge sen jag var såhär trött. Jag längtar till vintern. Då all pollen är borta! Men iaf, somnade runt 22 sen sov jag till halv 11. Hm, fortfarande trött. Nu sitter jag hos mamma iaf, ska snart åka och handla för att sen sitta i solen i hamnen med Saara och käka glass :) måste hinna bli lite brun!

Nu ska jag mysa med mumu en stund, för snart kommer mamma! :)

Puss!
Take Care,
Johannaa

It's not a dream anymore

Skriver bara in snabbt här nu, har massor och göra !
Fira brorsan, städa , duscha och kanske träffa dig.
Jösses. Dagarna går fort nu för tiden. ojoj!

Har precis slutat andra dagen på jobbet och jag stormtrivs, Har redan sett två förlossningar. En vaginal och ett kejsatsnitt. Helt otroligt, jag är helt fast. Jag tycker det är så himla roligt ! Nu vill jag ÄNNU mer ha egna barn :) Dom små söööta liven !! :)

Blir inget sommarlov för min del, jobbar hela denna vecka och hela nästa. Där var mina " semesterveckor" slut.. jösses. hur ska det här gå? Direkt från skolan till jobb! * Tar ett djupt andetag*  Men men, kämpa kämpa! PENGAR PENGAR!;D
Ska nog kolla på en utomlandsresa i hööst :) Skulle kännas skönt! Minst två veckor! :) mm, solen och bad! Kommer nog inte hinna sola speciellt mkt nu i sommar >< Får vara en vit sliten johanna denna sommar med!

nu blir det dusch, och städa lite. OM jag orkar. hah! mamma kommer döda mig

Men vill bara säga att jag som 21 åring har ett otroligt jobb och kommer få tonvis med erfarenhet! :)
Jag är TOKNÖJD!



- Nej, nu måste jag dra mig !

Just, fick en jätte fin militärklämma av mamma igår, som det står Johanna, undersköterska på! ;) kommer passa fint till dom vit/blåa sjukhuskläderna ! ;D taack mamma!


Heeeeejdå!
Take Care,
Johannaaa

RSS 2.0