LOVE GAME'

Det är mycket man borde göra, men varken orkar eller egentligen vill få gjort.
När ska man få den där orken och få saker och ting gjorda? Ni tänker säkert, men det är bara o göra det ! så svårt kan det inte vara. JO, det är just det. fuck! jag vill så gärna. Det är nog dax att ta tag i mitt liv lite mera. Leva för mig själv, och inte för dig.. eller er. Som varken uppskattar det man gör. Inte det minsta.

Idag ska jag jobba på förlossningen, känner mig förväntansfull men nervös. Tänk om jag är den som svimmar och inte pappan. hm, läskigt. Men jag har ätit en stadig lunch, haha inte. Men det kommer nog gå bra ändå. Jag är inte den som är den som sagt. Det kommer gå fint! uppdaterar ikv när jag kommit hem om det var jag eller pappan som svimmade när de lilla miraklet ploppar ut. :)

Jag borde vara hur glad som helst för detta jobb, eller JAG ÄR VÄLDIGT GLAD och tacksam för detta jobb. Jag ska prestera mitt allra bästa så jag kanske får en fast tjänst i slutändan. Det vore ju inte helt fel, Det är något jag drömmer om. Ett fast jobb, och flytta till en efterlängtad tvåa.

Nu blir det The Hills maraton och sen sticka iväg till jobbet :)

Puss, Take Care
Johannaa

hm...

Ska aldrig mer vara trevlig, den här stan är fan omöjlig.
tänker aldrig mer vara snäll och bjuda till fest och bjuda på gratis käk när inte en jävel äter även när dom sagt att dom ska det.. Det är fint att man som fattig student bjuder på gratis käk, men ingen äter. Toppen, verkligen.
aldrig aldrig aldrig mer. Jag ska sluta vara snäll och trevlig. 
bitterfitta resten av livet. 

 
borde vara tacksam för igår, men vet inte riktigt vad jag känner.
inte fan har jag ett leende på läpparna iaf.
trött, trött på folk.

men är oerhört glad att ni kom , och ni vet vilka ni är <3



Ikv blir det bara chilla, och ta det jävligt lugnt.. sliten som få. ska nog ta tag i några saker som jag borde tagit tag i för väldigt länge sen..


Take Care,
bitterfittan

proud

Jag är stolt över att jag klarat skolan, :)
1½ år. Fina betyg och jag har en utbildning, en titel.
Jag är bra ibland  :)

Nu är det sommarlov en helg, sen jobba en vecka på förlossningen , sen ledig en vecka .
Efter den veckan börjar jag på schema och jobbar enda till slutet av augusti.
Pengar pengar pengar, äntligen !!


Nu ska jag ta ett välförtjänt varmt bubbelbad med levande ljus. Sen kolla på någon film och sova i min nya tempursäng ^^, lyx jag vet!

Imorgon ska jag på stan med Saara och köpa lite saker till festen på lör ! Fan så jag längtar, ska bli riktigt skoj :) eftersom folk frågar hela tiden om dom får komma :) känns skoj!

Grilla, vattenpipa, kubb, musik, fina människor och sommarnatt <3


In your atmosphere ,

Take Care, 
Johannaaa 

wooop wooop!

Sitter vid datorn i skolan för sista gången på ett bra jävla tag ;D så jävla happy just nu! ;D
avslutningen är idag och jag är klar uuundersköterska!

Ikv blir det middag hos mamma och pappa, sen i helgen är det feeest på schemat som jag längtar till lite smått!

Veckan som kommer är det inskolning på förlossningen, gaah! nervös! ;D


PUSS!!! nu säger jag hejdå från skolans datorer!!!! :D




Take Care,
Johannaaa

You don't have to be a part of the problem

Ge oss en chans, vi är äldre nu.
Snurra min jord igen för allt vi drömde en gång.
Radion spelar vår sång.



Tankarna om dig kommer aldrig förvinna, aldrig aldrig.
Även hur mycket jag försöker ta bort dom från min hjärna.
Hur kan man ta bort något man egentligen inte vill ta bort, men måste?

Det här kommer bli svårt. Det är svårt, dödssvårt.
Dina blickar går rakt igenom mig.
Känns inte som du ser mig på samma sätt längre.
Jag vet att du inte gör det. Vart tog vi vägen?
Jag tror jag behöver dig, som förut.
dygnet runt, 365 dagar om året.

Är det här slutet för oss?
För jag vet om det fortsätter såhär kommer vi aldrig bli som förut.
fast, kommer vi det överhuvudtaget?
Har aldrig kännt mig så trygg, som hos dig.

You don't have to be a part of the problem, I just need a second chance.

Jag borde lämna dig här och nu.
borde lämna mina tankar kvar i detta inlägg.
Mycket jag borde, men lite som jag egentligen gör.
Jag vill inte tänka på dig, vill sluta drömma om dig.
Snälla, bara gå.
vänd inte tillbaka.

890525

Yeees, idag är det min födeledag och jag blev ett helt år äldre!
Nu är lilla jag 21 år, känns ingen skillnad men älskar att fylla år ;D alla gratulationer och presenter, även om jag börjar gå upp i åldern älskar jag att alla kommer och ger mig presenter ;D har även hört att jag får presenter på festen på lör :D rooooligt!!

Såg även på väderapporten att solen ska komma fram på kvällskvisten vilket gjorde mig dunderglad!! :)

Inatt somna jag svinsent som vanligt, kunde inte alls sova. Låg o smsa med dig som inte heller kunde sova, satte på datorn igen och plugga det sista mitt i natten. Lagom kul! Men nu är det klart =) Har bara ett arbete kvar och den frågan fattar jag iiiiingenting av. >< Somnade sent och vakna tidigt, åkte med mamma och handla lite saker till alla bakverk jag gjort idag, som precis blev klara =) Gjorde två olika kladdkakor,en vanlig och en med mashmellows i, svingott ! Sen gjorde jag en smulpaj med jordgubbar i ;D till det blir det antingen glass eller vaniljs såååås. =) mumma!

Storstädat har jag också gjort, måste ju vara lagom fint när man får främmande :) Nu är det skinande rent och luktar kladdkaka och jordgubbar ! SOMMAR!

Nu ska jag ta det lugnt och vänta på gästerna :)


Tack åter igen för att gratulationer allihopa! , det värmer :)!

Puss,
take Care!
Johannaaa

women lie, men lie.

Yo Gotti featuring Lil Wayne – Women Lie, Men Lie - Explicit Version
sköööööööööööööööön låt!

Jaha, nu är det fan inte långt kvar! På torsdag slutar jag skolan och då är jag klar UNDERSKÖTERSKA. känns toppen!!! :) måste bara få in alla arbeten ikv! I veckan kommer det bli rätt mkt planering för det är stor fest på lör i strandhuset ;D kommer bli galet nice ! mktmktmkt folk som kommer och firar mig !!
Fyller ju imorgon vettni ;) Så se till att gratta mig !



Imorgon ska jag vakna rätt skapligt, städa och bakaaaa hela dagen innan alla gäster kommer ! eftersom jag bor hemifrån måste alla komma hit, enligt morsan ^^ kommer kännas skumt att vakna ensam på sin födelsedag! :P första gången på 21 år. haha ! Kommer nog inte gå någon nöd på mig int ;)

Var på kurs idag i Hemocue, helt ok. Lite långtråkigt men det gick ;) sedan hade vi praktiskt prov och jag klarade det ;) untz untz ! Efterdet var jag och morsan på Jysk och kolla ut ny bäddmadrass till mig i födelsedagspresent ;) kommer bli en as skön med memory skum ;D hur jävla nice?!

Nu blir det nog lite städning så man slipper göra allting imorgon ;)
annars blir det bara att ta det lugnt ! :)


Puss, Take care!
Johannaa

They bring me to you

Haft en underbar helg hittils.
Fredagen var det sista dagen på praktiken och jag slutade halv 3:) sköönt. Promenerade hem och hämtade bilen för att sedan åka hem och träffa Christine :) Mysigt som alltid, mkt snack om allt möjligt! Nu är den korven utomlands ><

Sedan blev det lite drunkidrunki när Saara kom hem och vi satt i mitt fönster i solen o lyssna på musik och drack öl :) Mysigt som baara den! Vi gick sedan till voym, men det söööööööööööööög så vi drog till Hörnet och där var det mer drag. Även om jag blev förvånad över hur du beteede dig :S Men men

Hemgång vid halv 2 tiden!

Lördag blev det segis dag med hockey, pizza och bara chill i soffan med dig. Skönt, eftersom jag var så jävla bakis. haha! riktig huvudvärk >< Sedan åkte jag ut till sommarstugan och grillade med Familjen :) mysigt och jävligt gott =)maaat. Sen kom brorsan också :) Åkte hem vid 23 tiden i mörkret. läskigt!

Idag söndag kommer jag nog åka och kolla på när brorsan spelar fotboll i trosa. Men vädret ser inte så lockande ut. Vi får se hur det blir !!:)

Nu ska jag bara ligga och chilla i sängen en stund till :) Sen dusch!


Puss
Take Care,
Johannaa

En sång för dom

Haft en fin kväll trots allt :) Varit med Syster och hennes kille en stund, åt pizza och pratade lite :) Myspys!
Sen kom mamma hem och då planerade vi lite Brolle konserter vi ska på ;D haha!
Vi kollade även på hur min kommande tatuering kommer bli :) kommer bli skit fint ! längtar!



Nu blir det att kolla film och bara ta det lugnt !


Take Care,
Johannaa

man blir inte förvånad längre..

det här är ju mer än skratt retande, fyfan vad jag mår illa av erat beteende. fyfan, gör man verkligen såhär?
Era svar förvånar mig inte alls längre, ska sluta skriva sms och fråga om vi kan ses, det är ju ett stort skämt . Ska sluta bry mig så förbannad jävla mkt om hur ni mår och vad som händer i era liv. För när man väl KAN träffas pga praktik eller liknande så har ni ALDRIG tid. Börjar tröttna rejält... Ni beteer er som ett par jävla skitungar. VÄX UPP FÖR FAN!!

Jag menar, när fan ska vi kunna umgås allihopa och ha det bra? När fan kan alla barnsliga människor växa upp och betee sig som vuxna människor? Snälla, tänk över hur fan ni beteer er och väx upp. Jag tänker fan då inte stanna allt för länge. Så tänk efter..

Börjar tappa intresse för de mesta när de kommer till att umgås. Det är bara tjafs och ett jävla planerande. Vafan. finns det ingen som kan göra något U T A N att planera 100 dagar i förtid? Vafan, när kommer på iden med att Grilla och dricka några öl är det FAN ingen som vill eller kan eller är med någon som inte tål än. VAFAN! VÄX UPP! Jag blir galen!! massa jävla skit hela tiden, ingenting är som förut längre. ABSOLUT INGENTING.

Bara massor av omogna människor i den här stan som inte kan vara som vuxna människor, fan har ni stannat i utvecklingen eller? man kan ju undra....

på tal om det är det jävligt skönt att praktisera eller jobba , då slipper man alla som inte kan betee sig. Jag gör något vettigt iaf..

Visst, nu låter jag som en bitterfitta men just nu är jag faktiskt irriterad på hur endel "vänner" beteer sig i den här stan. Det är tröttsamt att alltid vara den som är den. Suck...

Ni fick jag ett fint sms från en vän :) ska nog åka till Nävsjön och grilla och bara ha det bra :) fint det där!
Endel vänner lyser upp min vardag. Konstigt nog är dom äldre.. Beror beteende på ålder? verkar som det.

Nu ska jag lyssna på bra musik och göra mig fin!


Take Care,
Johanna

Somna bredvid dig'

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

.

JAG VILL VARA FRI, kan du sluta dra in mig i detta helvete åter och åter igen?
undrar hur det känns att verkligen vara helt fri från någon?
Kommer jag någonsin känna det? suck...

Dreams and Lies.

Ledig idag, men kan knappt hålla ögonen öppna från tröttheten. Skit irriterande att vara såhär trött hela tiden, pollen gör det inte bättre. Får börja ta mina piller igen, även om jag hatar dom. Vill kunna njuta av gröna gräsmattor och fina gröna träd, men nej. Kan inte ens gå över en gräsmatta utan att näsan och ögonen blir knas. Inte roligt alls,men bara att acceptera att denna sommar kommer bli lika förjävlig med pollen som förra.

Inte många dagar kvar nu på praktiken, känns skönt. Även om jag har trivts jätte bra där, fina människor som jobbar där. Kommer nog hålla kontakten med en av dom där =) Hoppas jag! Det märks!
Ska ha praktik hela helgen nu, fram tills måndag. Känns väl sådär,fast ändå skönt. Trött på folket omkring mig som kallar sig mina vänner, sån jävla bullshit. Skitsnack helt enkelt. Vänskap är fan inte att ni hör av er 3 ggr mer månad och frågar om skjuss osv. Det accepterar fan inte jag längre. Trött på erat skitsnack, ni kan bara dra.

Jag klarar mig fan utan er, speciellt dig

nog pratat om det. Orkar inte ens slösa mer energi på att få tillbaka er som vänner, erat val att stöta ut mig. Jag kommer nog inte tillbaka .

Ikv hoppas jag att brorsan kommer och äter middag och kollar på Avatar. Världens finaste film, enligt mig! Någon mer som tycker? : )

Som du sa " du kan inte hålla på såhär hela livet " Nej, det kan jag inte. Det ska jag inte. Det är slut på det nu. eller det var slut på det för länge sen. Mina känslor för dig svalnar mer och mer för varje dag som går. Du kommer snart försvinna helt från mig. Ska bli rätt skönt tror jag. Slippa allt. Tack för att du fått mig att inse att detta är ett stort skämt. En lek, som både har lekt. Från detta har jag lärt mig att det är otroligt skönt att vara ensam, att man blir stark av att vara ensam är en stor sanning. Jag älskar det, jag gör precis vafan jag vill och jag skiter i vad andra tycker. MITT LIV, MINA VAL. Och denna gång hoppas jag du inte lägger dig i.

Nu ska jag städa det sista, börja med maten och sen senare ikv ska jag ta ett bad :) Sköta om mig själv lite. Det kan behövas!


Take Care,
Johannaa



När det äntligen är över

Inte skrivit på ett tag pga trötthet och så vidare.
Jag kämpar på med Praktiken på psyket.. det går fint även om det är stillsamt väldig mkt.
inte mkt kvar nu tills jag är nyexeminerad Undersköterska :) känns kanon!
världens bästa jobb i sommar och jag vet att de kommer bli bra :)

nu tappade jag orken igen.

Ps, hade en väldigt fin party natt i helgen med Christine, Oskar och Charlie :) den tackar vi för.


Take Care,
Johanna

Stor jävla lögn ?

Alltså, finns verkligen sann kärlek?
det måste vara en stor jävla lögn?
vet att man inte ska hålla på att leta efter sin stora kärlek
så är det klart man har ögonen öppna.
Jag vet knappt hur man lever singellivet, aldrig varit där förutom nu.
Jag trivs inte alls som singel. inte inte inte alls.

Men är ändå jävligt trött på kärleken, för den finns ju fan ingenstans.
inte den man vill ha.
vart fan finns den fina kärleken man ser på film?
en underbar kille som behandlar sin tjej som en guldklimp.
var finns dom fina blickarna ?
allting som är så jävla vackert i filmer som man får en tår i ögat av,
hur killen är så fin.
vart fan finns sånt?!

det är ett stort jävla skämt.
jag vill också.

jag vill också få dom där blickarna som får en att smälta,
vill ha dom där kramarna som får en att aldrig vilja gå därifrån.
Att bli omhållen och känna sig trygg, så himla trygg att det skulle kunna
vara världskrig runtomkring en.
Jag vill känna mig älskad.
Vart får man dom där sakerna?

inte fan är det inom räckhåll iaf.
den saken är klar.

Känns som det är onödigt att ens tänka dom här tankarna, för att hitta sin drömkille.
eller att få tillbaka sin drömkille är helt jävla omöjligt.
Jag vet ju redan vem det är.
min soulmate.
men det finns inte ens på kartan att det blir så som jag vill.

egentligen hade jag alla dom där sakerna jag skrev nyss att jag ville ha.
jag hade dom.
i min hand..
Men saker och ting förändras och vips, finns inte det kvar.
Eller jo, kramarna som får mig att känna mig så sjukt trygg finns kvar.
men dom är få. För jag träffar dig inte så ofta.

känns som jag gått förlorat på min livskärlek.
undra om du nånsin tänker som jag?


http://www.youtube.com/watch?v=CFSI9X6R1sE


jag tror verkligen inte på någonting.
inte ens kärlek längre.

storjävlasuck

update; spillde just ut ett stort glas oboy i min vita soffa.. nu försvann all min ork jag hade.

Trötthetssyndrom?

Ja, det kan man fan undra. Jag är trött på morgonen, under dagen, o kvällen.
När fan ska jag bli pigg? Även om jag g å r till praktiken varje dag = frisk luft
Det tar ändå en halvtimme att gå dit o sen en halvtimme att gå hem.
Jag borde bli piggare på det, men det vettefan.
tycker jag gäspar dygnet runt.

Fast ioförsig, jag sover ju inte speciellt bra i min säng.
vrider och vänder, vaknar hela tiden o somnar om.
är inte ens utvilad när jag vaknar, toppen.

Var tvungen att ta ledigt idag från praktiken, är helt slut i kroppen
och jag m å å å å å s t e plugga, har massor med saker o göra innan skolan
slutar om 3 veckor. tre veckor, helt sjukt.
Sen blir det "sommarlov" i 2 veckor, och sen ska jag jobba heeela sommaren till slutet av Augusti.
hoppas nästan det blir finast väder dom där två veckorna jag är ledig :)

Nu måste jag äta frukost och sen plugga..
jösses. hur f a n ska det här gå?
mina ögon går ju i kors när jag skriver just nu.
hur ska det då gå när jag ska skriva ett stort jävla litteratur arbete på flera flera sidor?
gah, ge mig sommarlov nu!

Men det är väl så, man ska väl kämpa och jobba tills man storknar.
jag har storknat iaf, helt jävla slutkörd.
förstår inte varför?

jag har inga barn, bara mig själv att ta hand om.
behöver inte laga mat om jag inte vill.
behöver inte städa om jag vill, även om jag vill det för blir så jävla stökigt i denna lilla lägenhet.
behöver egentligen ingenting, vissst.. betala hyran & räkningar.
men det blir man väl inte trött av?

jag måste nog åka utomlaaands i två veckor och få överskott av solljus. Det vore ju nått..
Då kanske man är pigg i mer än 2 dagar.
Helt sjukt att man blir så pigg på fredagar egentligen?
när helgen äntligen är här, :P haha



Näe, frukost & plugg.

Take Care,
Johanna

Beslutsångest

Jag frågar mig dagligen .
Borde jag satsa?
Borde jag ringa dig , komma till dig?

min hjärna säger JA,
mitt hjärta säger NEJ.

toppen..


1/5-2010

Hade en underbar dag igår :) Brorsan och Ullis kom och hämtade mig så drog vi och mötte alla andra raggarbilar och ståg på en parkering o vänta på att vi skulle dra till Norrköping på träffen :) Fan så fina bilar det var, jösses! :) Blev riktigt käääääääääär!

Vi drog några varv på stan innan vi åkte ner mot Norrköping, roligt att de va så många som stog o kollade på :) Man fick verkligen sommarkänslor kan jag lova, bra musik, sol och raggarbil. uuuuuuuuunderbart.
plus att jag var med brorsan och ullis :) mys!

Vi började åka ner mot Norpan och sen stannade vi vid tuna motell och möttes upp igen, köpte lite o käka sen drog vi vidare :) Väl i norrköping mötte vi upp alla efter vi hade ätit donken =) Jävligt gott, vi var så hungriga !
När vi kom till mötesplatsen så var de sån jävla kö :D stog o vänta typ 1 timme, inte alls roligt :D men de va underbart väder så bara att le föfan! ;D love it!

vi åkte runt o Norpan och såg massor snyggt folk!;) alla var på superhumör och fulla :D men inte vi, nyktraste raggarna i stan tror ja :D haha, men det hade suttit fint med en kall öl i handen! 
Vi var den i några timmar, sen åkte vi mot nyköping igen :) Mysigt som bara den! hade hela baksätet för mig själv :D MOhaha!

 Efter det så åkte vi o käka pizza och drog hem till brorsan en stund, sen åkte vi vidare med rääggern genom stan några timmar :D mktmkt folk man kände !
Sen kom jag hem vid 12 halv 1 på natten och hade ett leende på läpparna :)
Älskar det här livet, :) puss!




Jävligt dålig kvalite när man laddar upp på bloggen  ><

Cruising och the baseballs!

Japp, bakis som ett rövägg , festen igår hos jonas var kanon!! :) fan så trevligt folk och det var nästan knökfullt. Treevligt som fan !:) <3 hemgång rätt sent , 4 tiden tror jag!:)
vaknade av att grannen spelade cp hög musik kl 7 på morgonen. ja.... lyckat. xD
tack för den Zibbe, verkligen!! :D du ska få igen

Ja, som sagt. bakis som ett rövägg men snart bär det av till Norrköping för lite bilträff och cruuuuuising med brorsan och Ullis, me like !! <3 kommer bli jävlatrevligt du.


Snart är det sommar, det känns :D fan så nice! Spara jävla massa pengar i höst och skaffa bågekort!

 

jösses, nu blev det bråttom. nu kommer brorsan och hämtar mig!

puss! <3

RSS 2.0