Jag hatar att jag inte kan radera dig.

Snart ska jag cykla, öhm ner på stan. Men såg just nu att det spöregnar.. inte så himla roligt och cykla ner då. Jag menar hur lätt är det att cykla med paraply?  kommer ramla , bombis.

Men idag ska jag försöka hitta något att ha på mig till helgen, någon snygg klänning eller liknande.
Jag tycker det är übermysigt att hösten har börjat komma, älskar alla dessa koftor och alla snygga höstkläder. Köpte en snygg kofta igår, använder den nu. Mysig på hög nivå!

Nej, nu ska jag bädda sängen och fixa lite hemma och sen cykla ner till stan för att möta Malin och Ellie. Länge sen jag träffade dom, väldigt länge sen . Vi pratar månader! Så det ska bli skoj! :)
Ska kanske klippa mig också, men är så feg. haha! Skakar redan.

Men jag längtar till helgen och alla dessa kalas jag ska på :) Skoj!
Länge sen man knäckte några öl med fina människor. Så hoppas på en fin helg ! :)

Puss, Take care
johannaa

Nu är bloggen knas igen, går inte o lägga upp bilder.
typiskt. skulle ju visa koftan.

whatever:)

love it

Fan så underbart, slutat jobba för idag och jag mår braa :) bra humör och snart ska jag till Jenny och ha film/mys kväll :D:D underbart!!

och såg idag på facebook att det är 50 tals kväll på skeppsbron på lör :D FAN SÅ UNDERBART!
jag tackade ja på en gång! klart man ska gå! love it <3
Ska gå på stan imorgon och hitta något snyggt att ha på mig också! ;D snyggt snyggt!!
Ska försöka få med min brorsa också! :)



Nu ska jag göra mig iordning!! :) pussss!!


No man, No cry


Precis kommit hem från jobbet och är lite trötter fast det vart väldigt lugnt
Blev en förlossning i morse vid 19.16 sen så var det inget mer på det passet :) Allting gick skit bra och jag känner verkligen att jag kan jobbet. Tråkigt nog slutar man om 3 arbetspass. >< Kommer verkligen sakna allihopa och jobbet. Arbetskamraterna är helt fantastiska och jobbet är så roligt.
Men förhoppningsvis har jag fått ett annat jobb som innehåller barn ;) HoppasHoppas :)

Nu ska jag duscha lite och städa, sen kanske trippa hem till familjen. Syster har kommit hem från Sunny Beach och antar att hon är en neger. Aviiiiiis! Vill också vara brun!
<3



Boka gaddtid snarast, jatack :)

under samma sol

Trött som bara den just nu, Vet inte varför.
Idag står jobb intervju och jobb på schemat.. jobbar hela helgen.
Hoppas att jobb intervjun går bra och smärtfritt ^^,

Har precis gjort mig iordning och jag ser fortfarande inte frisk ut.. hm :/ Får nog proppa i mig massor av vitaminer och gå ut i solen lite. 
Har varit sjuk en vecka nu, börjar tröttna rejält. Min chef var fortfarande tveksam om jag skulle komma i helgen när hon hörde min hosta i telefonen. Men vi får se, hon ville ju se mig :) Söta chefen.

Jag har bara 1 vecka kvar på schemat på KK, känns både skönt och sorgligt. Har trivts så himla braa, men ska bli skönt med lite semester . det måste jag erkänna! :P


Nu ska jag fixa lite innan jag ska dra iväg till arbetsförmedlingen för intervju, Wish me luck!


Puss, från mig

sweeeeeetness

nu har min älskade pappa vart här och hjälpt mig och fixa min säng :) tuuusen tack och åter tack! Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sovrum :)

Här kommer två bilder på hur det ser ut för tillfället :)Det är inte riktigt klart, ska upp en stor fet tavla eller något liknande :)



dålig bild, pga dålig kamera!


många mysiga kvällar ska spenderas här :D


PUSSSS, från mig!

I-O-U

Är fortfarande rosslig och hostig sen förkylningen, kan väl inte riktgit säga att jag är frisk än . Har fortfarande huvudvärk och värk i kroppen. Får se hur det blir med jobb i helgen.
Precis fått hem min säng, kommer bli sjukt mysigt i mitt efterlängtade sovrum. Kommer bli en stor och hög säng :) den kommer jag sova sjukt bra i !

Nu ska jag vänta på att pappa ska komma och hjälpa mig med sängarna, min rygg orkar inte riktigt. plus att jag måste ha någonting och dra åt benen till sängen också! >< lite svårt med fingerkraft!



pusss!

host, fräs, atchoooo

Länge sen jag var såhär sjuk faktiskt, hostar som en kärring och nyser som en allergisk vetintevad. Mina kinder gör ont, mina ögon gör ont, min panna gör ont. Det måste nog vara bihåleinflammation. >< Doktorn skulle ringa snart, hoppas på de bästa. hm...

Annars rullar allting på, flyttar nyss till en tvåa. guuuuuuuuuuuuuuuuuud så skönt. Men det var inte alls roligt att flytta när man mådde som jag gjorde. Men hade min underbara familj som hjälpte mig. Mamma, pappa, brorsan och mormor <3 Kan inte tacka dom nog !

Dom gjorde nog de mesta av jobbet >< Tyvärr!
Men kunde knappt bära en 4 kg kartong utan att få andnöd och att benen vek sig . Jag menar, min motion och gå upp till högsta våningen PLUS att man hade feber. njaaa, inte min grej vaa!

Nu är det gjort iaf, jag har alla möbler hemma och nu saknas bara min DUBBELSÄNG !;) Den kommer imorgon vid  16 tiden och det kommer bli så fint!! Längtar riktigt ordentligt!

Nu ska jag städa lite, plocka lite och sen ska jag lämna mina gamla nycklar till bruden som ska flytta in i min gamla lägenhet. skönt att lämna den gamla lägenheten helt och fokusera på den nya :)



Hittade en gammal bild på mig när jag tog mitt körkort i flen, på intensivkursen.
snacka om att tiden går fort. det är snart 2 år sen.. liten man var.


liten och smal. ojoj
de va tider de.

en sak vet ja, det är verkligen dax o klippa sig. 3 år sen.. 3 jävla år sen. ojdå!

Genom eld,bara för ikväll

Flyttar om några dagar, vilket känns så sjukt skönt. komma ifrån den här lilla lägenheten till något större. Ska bli så skönt! Slippa alla minnen och allt som hänt i denna lägenhet. Jag ska göra den så fin, den nya lägenheten. Bara inskaffa mig fina och behövliga minnen. inget jag kommer ångra. Det är mkt jag ångrar i denna lägenhet. mycket saker som hänt här, vilket jag helst vill glömma.

Nu blir det en ny start, en bra start. Jag ska ta hand om mig sjäälv, tänka på mig själv. Leva för mig. Jag tänker inte leva för dig längre, det är inte bra. Inte någonstans.

Jag ska må bra i denna lägenhet, jag ska bara ha roligt med bra människor. Jag längtar! Sjukt mycket!! :)

Sökte ett jobb igår också som jag hoppas på att jag får, det skulle passa mig perfekt. Det är nog ett drömjobb egentligen. Hoppas Hoppas !! :)


Nu ska jag sätta på musik på högsta volym som vanligt och störa grannar en sista gång innan det blir nya grannar att störa. Hoppas dom är lika coola och döva som dom jag har nu. :) Annars får dom se till o bli det med min volym! ;)


Hoppas att min jenny kan komma in till stan idag också!! Länge sen man sågna!
Puss på livet, puss på det nya livet ! :)

Denna gång lever jag för mig.

><

När ska man kropp få låta mig sova en hel natt utan avbrott?
det här går inte mycket längre till....


mitt namn har blivit missbrukat idag

jösses amalia, kan inte mer än säga att mitt namn har verkligen blivit missbrukat idag. vet inte hur många gånger jag hört mitt namn. johanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gör det där, kom hit. fixa det där.
johanaaaaaaaaa, vi ska ner på snitt nu! JOHANNAAAAA, vi måste verkligen ner nu! mina svar vart " jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag kommer! Det är fint när man precis har hjälp till på en förlossning, och precis sagt grattis till föräldrarna för att sen höra sitt namn igen och då vare dax igen och springa ner på snitt .
inte lätt o vara ensam undersköterska på förlossningen från 14-22 ><

mycket mycket mycket att tänka på vad som ska göras, vilka rutiner osv. Men fan, fick massor av beröm så det är väl bara o ta åt sig :)

Nu är jag riktigt sliten i kropp och hövve.
Ska sova snart och sen gå upp imorgon bitti igen för att jobba ännu en dag på förlossningen.

hoppas det är lite lugnare imorgon=)

puss, take care
johannaaa

Who do you think you are?

Har inte skrivit på ett bra tag i bloggen, vet inte varför men har inte riktigt något att skriva om. Livet är väldigt enformigt just nu. Jobb 6 av 7 dagar i veckan och tiden efter jobbet hinns det inte med speciellt mycket förutom att sova och bara ta det lugnt. Dagarna flyger förbi och helt plötsligt är min sommar över, som har bestått av jobb och äta mat. Vissa dagar känns det som att man snart ska gå in i väggen. Men man tar dagarna som dom kommer och det är bara att kliva upp på morgonen och cykla samma tråkiga väg till jobbet.

Annars har det inte hänt så speciellt mycket denna sommar, samma gamla visor, samma gamla vänner. Förutom en, väldigt fin vän. Tackar både mig och henne att vi bestämde oss att börja umgås. Fina nya ärliga vänner får man inte för mycket av. Annars är det bara jobb som denna sommar bestått av. Både positivt och negativt. Alla snackar om Semester och att dom vill ha mer semester. Börjar tröttna på det snacket, tänk på oss som inte får någon semester för de inte finns några jobb där man kan få stanna längre än 3 månader. Riktigt Riktigt trött på att sommarjobba nu. Ge mig ett fast arbete så jag kan ta ut semester nästa sommar. Gud, undra vad man ska göra då? Vad gör man när man har semester? Har ju aldrig haft det, aja. Vi gör slut på denna sommar först.

Saker som kommer hända några veckor framöver är att jag ska flytta till en tvåa i porten bredvid. Känns super skoj, kommer bli så skönt att kunna ha ett sovrum. Att kunna stänga in sig någonstans och bara vara. Ska verkligen ha det fint hemma och jag längtar verkligen. Men en sak gör mig lite orolig.. jobb i höst? Arbetsförmedlningen? A-kassa? Jösses, jag vill ha ett jobb nu. Har sökt endel och jag hoppas verkligen på att få ett jobb. Annars blir det inge roligt. Men men, får hålla tummarna. Och om ni ser något jobb som skulle passa mig. HÖR AV ER.

Kärleken då? Ja.. Den står lika still som en jävla stenstaty på nyköpingstorg. Jag vet inte alls hur det ska gå och hitta någon i denna stad? det är ju nästan pinsamt. Usch, jag vill träffa nya människor. som man inte vet ett skit om. Här i stan vet man redan allt om alla så man kan säga att man är tillsammans med Nyköping, hah!

Jag måste börja packa imorgon, inget jag längtar till. Men men, får ju en fin tvåa om 12 dagar !:)

Nu blir det att ta det lugnt i soffan , ska upp till jobbet imorgon bitti.

Take Care,
Johannaa

RSS 2.0