remember

mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa
mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illamår illa mår illa mår illa mår illa
mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa
av dig mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa
mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa
mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa mår illa


_________
__


kommer vi klara det här?
är det riktig vänskap?



Jag tror jag är glad.


life after you

Jag vet inte vad jag gör längre, jag har ingen ork alls och jag vet inte alls hur jag ska få tillbaka den.
visst, detta kommer bli ett depp inlägg men det är för att jag inte längre kan ljuga om hur jag mår.
visst, allt från dig är borta. precis allting, utom en sak. som jag inte vet om jag kan slänga, saken är den att jag vet att du har kvar den också. Ska jag bränna den? Ska jag kasta den i vattnet? Eller ska jag spara den?
saken är den att jag inte vet. kanske ska spara den.... men då är inte allt kastat från dig.

känner att ingenting spelar någon roll längre, även hur många personer som försöker göra mig glad lyckas bara fär stunden . Sen när man kommer hem till en tom lägehet, kall och liten . Man somnar ensam, vaknar ensam. hur länge ska det pågå? Jag vill ha någon, något. Som finns där när jag kommer hem. och välkomnar mig med en stor varm kram. men det dröjer nog innan det händer... önskar allting var som förut.

jag vill vara stark som jag var förut.
så där stark att jag inte brydde mig ett skit om dig
vad du gjorde eller vad du skulle göra.
men nu hugger det till när jag bara hör ditt namn.
jag mår riktigt illa, för du har brytit ner mig till grunden.
och jag har bara accepterat det, för att jag älskat dig.
det är ju helt sjukt. Jag mår illa av mig själv, jag är äcklad.

sakerna du sa till mig kanske är sanna?
börjar tro det, du kanske hade rätt.







jag vill vara fri.

p-p-p-pookernight

Rätt rolig ikväll igår, de vart pokerkväll hos Christoffer med roligt folk :)
lärde mig lite mer om poker nu :D så nästa gång är jag nog med i spelet!

kom i säng kl halv 6 på morgonen... trött.

du gör mig glad.

__________________
_______
__


jag vill känna mig fri....

lalalaaa

TYYYYYYYYYYSON !
:D

what if you

Haft en underbar helg örebro, det kunde inte blivit bättree :) Träffade Catrin och det kändes så skönt och få krama dig igen! Jag har saknat dig rejält gumman. Vi åt china mat , chips , chinamat igen och vitlöksbröd. haha, vi åt mest tycker jag! ;)  men gott vare ! och underbar sällskap!

på vägen dit lyssnade vi på bra peppmusik men christine vilade mest så körde till örebro i min ensamhet ;) Det var trevligt! Låååångtråkig väg som tusan , vi var glada när vi kom fram . äntligen!

Jag är otrolig glad efter den helgen. :)

Idag har jag inte gjort speciellt mkt, har mest tagit det lugnt. Börjar känna mig sjuk, ont i halsen och känner mig febrig. Nu äre väl min tur att bli sjuk, på riktigt. bra tajming eftersom praktiken börjar nästa vecka. Suck! >< ska bli skoj! fick schemat idag med jobbar rätt bra tider :) mkt 7-16 vilket är nice :)

Har nyss badat, ska snart lägga mig i sängen efter några ipren och hopppas på att jag blir bättre imorgon. För har massor och plugga då :/ orkar iiint!

tänker på dig,


Take care, J

LET'S GO!


Snart bär det av till örebrooo, bilen är fullpackad och jag är på danshumör!

du... NU KÖR VI ! !  :D

Jag tror allting är ett stort misstag

Inte skrivit på ett tag, har inte haft ork eller tid. Skolan går fin fint och allting rullar på i en fart som gör att man snart somnar.  Jag vill ha lite spice i mitt liv, lite mer kraft och ork cokså. Så man inte bara sitter här, vilket blir alldeles för många gånger. Fast emellan åt leker jag apport med min katt, NEJ han är inte normal.  :) Men söt. Han gör min tillvaro lite mer rolig, han blir alltid glad när jag kommer hem från skolan och ledsen när jag går. Han är min lilla booboo. Kommer sakna han dock när jag är i örebro lördag-söndag. Buhu :) Men brorsan är nog lika snäll som jag ! Iaf ullis :)

Träningen går bra, har börjat äta nyttígare och är ute och pw och springer lite då och då. Känns jätte skönt när man är klar, men under tiden vill man bara lägga sig ner och dö någon stans . Men om man inte tänker på hur mkt man har kvar utan hur lite det är kvar tills man står där vid dörren och pustar ut :) Jag är duktig ibland!

______________________
____________
___



nu går vi in på något annat.
Det har hänt väldigt mycket på senaste tiden som har gjort att jag blir väääldigt förvirrad och vänskap och kärlek. Jag har börjat tänkt mer och mer negativt om allting just nu. vet inte varför. Visst, jag har också haft väldigt bra stunder, som festerna hemma hos mig tillex. Dom har varit underbara, träffat nya människor och fått kontakt med människor jag aldrig trodde jag skulle prata med igen. Men nu äre bra, jag.. eller vi har nog tagit ett stort steg. Även om det är svårt vissa stunder. Men det kommer nog gå bra, bara vi inte hektar något. vänskap tar sin tid , speciellt när man inte litar på någon i denna stad. förutom vissa, <3 ni vet vilka ni är.

Det går väldigt upp och ner just nu, jag är väldigt förvirrad, och det tar på krafterna.
( plus att nisse har kommit på ett nytt sätt att väcka mig, han kommer i full fart och smäller till mig med hans tass mitt i ansiktet, och vips är jag vaken och då blir han glad för då får han mat , han är söt min lilla boo :) )

Jag ska nog ta en varmt oboy nu, sen blire läggdax. Jag är trött.

På lördag ska jag till örebro med christine till vår älskade Catrin pastan :) längtar som en idiot, inte sett dig på evigheter! åh <3 saknar våra fetto lördagar med bakis mat för flera hundra kr varje fre o lör ^^ , du är bra gumman.


Näe, nu blire sängen :)
Take care, J

RSS 2.0