Stay'

oroliga nätter, stress på dagarna. Ingen bra kombination.
vad gör man? kan man ta stekpannan och banka den i hövve för att kunna sova? Inte ska de ta 3 timmar innan man tillslut somnar.. ? Jag vill somna på en gång. Men icke, inte hänt på flera år. Lär inte hända de här året heller.

att vakna av att den andra rör sig i sängen, eller när man själv rör en liten tå så vaknar man på en millisekund? Låt mig sova, varför vaknar du? Jag vill vakna utvilad.

nåväl.

Idag ska jag försöka vara vaken någon timme längre än till 20.00. Men de får vi se hur det går, haha!
Planerna idag är att gå ner på stan med saaris för att handla lite födelsedagspresenter till en 4åring :) Alltid lika roligt! blir nog några saker till mig med ;) kanske till sambon med ! <3

Ledig fredag och ledig helg = en vääääldigt bra helg! <3



Om vingarna bär

Just nu händer det fruktansvärt mycket i livet, fantastiskt. Räknar ner dagarna till sommarsemestern och alla dagar ute i pumpis på gräsmattan, eller i hängmattan som ska inköpas. Ska även köpa ett fint utebord med stolar som kommer slitas ut nu i sommar.
Mycket tankar omkring jobbet sker också, hjärtat och hjärnan säger två olika saker. Vilket ska man lyssna på?
Det går åt mycket spridda tankar åt detta just nu. Men förhoppningsvis kommer jag fram till ett svar som passar mitt liv, och ditt.




trädgården börjar också ta sin fart, blommor och grön gräsmatta.
Det första man brukar se när man vaknar är att en ny fin liten blomma har kommit fram från jorden och får sina solstrålar på sig, det är vackert.
Det ser ut som vi kommer vara hemma hela sommaren, inget speciellt planerat. Men mig gör det inget, det finns mycket som ska göras och mycket som ska köpas. Kanske lika mysigt och fint att vara hemma första sommaren i huset? första sommaren, shit. Det går fort!

Kommer bli mycket grillningar och sena kvällar ute på våran gräsmatta, bjuda hem vänner och bara umgås hela natten lång. Känslan att solen värmer lika mycket kl 01 på natten som den gjorde för några timmar sen.
underbara känsla. ge mig sommar nu.

ska börja göra iordning i lillhuset nu i helgen hade jag tänkt, så att folk kan sova över .
Kommer komma upp bilder på detta inom kort :)



RSS 2.0