långa nätter.

Nätterna är värst, vet inte hur jag ska orka igenom dom längre. Dom blir längre och längre för varje dag som går.
smärtan sitter i dygnet runt och nu är det inte längre kul att vara gravid. Jag har tröttnat, TOTALT.
Att inte kunna röra sig utan att vrida sig i smärta och att inte kunna sova för att du ska vända dig varje 5e minut och då kommer smärtan som strålar i hela kroppen och man ligger helt förlamad i sängen. Halsbrännan finns med i bilden också. Fan vad jag klagar. Men jag vill inte ha den här smärtan jag har nu. Jag vill att förlossningen ska börja och att våran fina bebis kommer till världen och ger oss styrka!
 
Idag går jag in i vecka 39, två veckor kvar tills vi får se dig förhoppningsvis. Helst innan, kan du försöka med det älskade lilla du? Det skulle göra din Mamma och Pappa väldigt glada! <3
 
idag ska jag till barnmorskan på kontroll, ska prata med henne om hinnsvepning och att jag vägrar gå över tiden med den här smärtan. Sambon följer med också så han kan styrka det här med smärtan...
plocka lite innan här hemma sen blir jag hämtad. får väl se om jag får på mig kläderna själv..
 
 
/ en jävligt trött och sliten gravid tjej.
 
 

slutspurten

Ja, nu är det bara slut spurten kvar av den här graviditeten.
har förutom halsbrännan, foglossningen mått bra :) Bebis har mått väldigt bra i magen och det har inte varit några konstigheter. Jag hoppas att den här sista tiden kommer gå galant den också! Nu är det bara 18 dagar kvar tills det beräknade datumet. Det är bara att kämpa på, och tro mig. Man får kämpa. Varje dag är en kamp att klara av. Tröttheten är slående även om man sover 11 timmar / natt. Även om du inte gör ett skit på hela dagen och borde ha energi som ett bi men icke. Man är så trött...
 
Magen växer på som den ska även om den är lite liten för veckan jag är i. Men enligt bm är det inget att oroa sig för. Ligger innanför ramen iaf. Tankarna har börja kommit runt hur förlossningen kommer att arta sig och hur allting kommer börja. värkar? vattenavgång? igångsättning? Ja, det kan ju börja på alla möjliga sätt. Hoppas det kommer ske på det naturliga sättet. Antningen vattenavgång hemma och att värkarna startar, eller att värkar startar och vattnet går på förlossningen. vilket jag hoppas, då jag gärna vill bada på förlossningen. Det får man inte om vattnet går hemma pga infektionsrisken. Bara att hålla tummarna! Jag hoppas det drar igång snart! vägrar gå över tiden med den smärtan jag har nu. Ska ta det med min bm på måndag . Sätt igång mig den 13 om jag inte fött den 12. Jag tänker inte gå över 2 veckor pga att jag har så ont av foglossningen och det ska hon veta!
 
Nu ska jag vila.
ögonen går i kors.
 
 
<3

åh <3

min fina älskling är redan påväg hem, dom bestämde sig att åka hem en dag tidigare.
jag kan inte vara lyckligare nu. Saknat han så <3
 
Ikväll blir det mys hela kvällen och äntligen få hans armar runt om mig när jag ska somna.
somnar nog i hans famn som är det bästa som finns.
 
dom är hemma runt 19 tiden och jag vill att klockan ska ticka på rejält fort nu!
 
 

3 dagar kvar <3

 
 
 
Ikväll har mamsen varit här och ätit middag och hon bjöd på äppelpaj med vaniljs sås till efterätt, smarrigt värre :)
Hon åkte precis och nu har jag tänt massa ljus och myser framför tvn. Snart blir det halv åtta hos mig och sen lite film för att gå och lägga sig i den tomma sängen. Tur att lilla gösen håller mig sällskap! <3
 
Imorgon ska jag storstäda huset så det är fint tills på söndag. Ska damma och fixa fint i sovrummet och göra det gosigt. Sen på kvällen blir det att äta från greken med mamma och lillsyrran. GOTT! Spendera kvällen där och bara ha det bra! Lördag inget planerat än så länge!
 
Såg på vädret nu att det ska vara 0-gradigt imorgon bitti, så blir att elda imorgon med! Herrejösses, veden kommer ju vara slut innan den riktiga vintern kommit. Hur ska det här gå? :/
 
Nu ska jag burra ner mig i soffan med favvofilten och bara vara.
kanske ringer ett samtal och få höra din röst . skulle vara mysigt.
 
 
 

gåshud.

http://www.youtube.com/watch?v=hO-1p1p_nzw&feature=relmfu
 
lyssna på låten och luta er tillbaka.
rösten, stämningen, allt.
jäklar va bra han är.
fast de visste jag ju redan.
 
<3

kurrkurr.

dagarna går frukansvärt sakta denna vecka. inte så konstigt kanske, men trodde ärligt det var ons eller torsdag idag. Men icke, det är bara tisdag.. sambon ringde idag vid lunch och det var otroligt skönt att höra hans röst efter 3 dagar. konstigt det där, att det känns pirrigt och annorlunda att höra sin sambos röst efter några dagar bara. underbart var det iaf, dom har det bra. men jag saknar han.
Förra gången denna fiskeresa skulle ske var dom bara borta tis-sön vilket redan då kändes långt. Denna gång är det lör-sön. usch, lång tid. speciellt när man själv sitter hemma, höggravid, hus på landet, mörkt och kallt. Förra gången var det lägenhet, ogravid och bilar och ljus överallt. Nu är det bara jag, vinden utanför fönstrerna , kissen som kommer och kurrar upp sig i mitt knä och tvn som står och skrålar för att det inte ska vara tyst. Men får kämpa på, bara några dagar kvar. sissodär 5 st. :(
 
 
får se vad som händer ikv, antagligen inget speciellt. tv tittande och tidig sängång för att nästa dag ska komma fortare. nästan som natten innan julafton.
 
 

best of you

två nätter utan dig , fler kommer det bli. Jag längtar så mycket tills du är hemma igen så jag får känna din hud mot min igen och känna dina andetag i min nacke igen och din arm runt mig. Men jag ser även detta som ett bra sätt att tända gnistan igen. Att vara ifrån varandra sägs vara en bra sak. jag tror på det, även om det är jobbigt. Speciellt nu. Går in i vecka 36 idag, 4 veckor kvar tills beräknat datum. galet, spännande och alldeles underbart.
 
Vi hade två år i fredags och jag vet att det kommer bli så många år till. Du är det finaste jag har.
 
Idag har jag inget planerat, kan vara skönt ibland. Igår var jag i norrköping med mamsen och köpte en ny dator då sambons fått nått elakt virus. Jag har ändå ingen egen dator så tänkte de var lika bra : )  den är fin och liten.
hittils har jag bara städat i huset litegrann. Vill göra om i vardagsrummet men vågar nog inte flytta runt helt själv , höggravid och klumpig. ingen bra ide! Får se om någon kan hjälpa till i veckan :) vore snällt !
 
åh, nu kom gosen och la sig och sov bredvid mig. alltid mysigt <3.
 
Får se vad dagen har att erbjuda, kanske går ut och krattar lite löv. Skulle behöva klippa gräset en gång innan vintern kommer också. Men det säger nog kroppen och foglossningen nejtack till.
 
 

utan dina andetag

Nu börjar allting närma sig. Magen växer på och allting går i rusande fart.
Man vet knappt vart man ska ta vägen av spänningen och allting är som i en bubbla.
Jag ska bli mamma om lite mer än 1 månad, för att vara exakt är det 39 dagar kvar.
Min sambo ska bli pappa. Vilka stora ord, Mamma & Pappa. Vi kommer ha ansvar för ett litet barn som ska få växa upp i våran närvaro och vi ska lära henne allt vi kan. Jag har nog inte fattat det riktigt än . Man har bara gått runt med magen som växer och livet innanför växer i samma takt. Men att vi ska bli föräldrar och bli kallade mamma och pappa har kommit dom senaste dagarna. Det är helt otroligt, jag älskar det.
 
Jag kan inte tänka mig ett annat liv än detta. Jag längtar så jag nästan spricker. Låt detta nya liv börja idag.
Plus att vi har fått nya vänner från föräldra-gruppen som också fått , eller ska ha barn snart. Vilket känns fantastiskt då vi har bra kontakt och umgås . Då kommer våra små kunna leka tillsammans och man själv har bra vänner omkring sig. Hoppas på många års vänskap.
 
Allting har faktiskt gått väldigt fort, men inte för fort. Jag struntar i vad folk tycker och tänker när det kommer till vårat förhållande och att vi bara varit ett par i två år, imorgon. Men den styrkan vi har och den kärleken till varandra är det inte så konstigt att allting gått fort. Det finns ingen osäkerhet. Det ska vara vi två, genom allt. <3
 
 
vi två på halloween, kommer inte ihåg när.
 
älskade du där inne.
 
 
 
 

RSS 2.0