En vardag full av smärtstillande.



Känns som det är mycket på gång nu. Redan gjort en liten operation av käken och det gör svinont. Ska tillbaka på tisdag för att göra samma operation igen, fast lite mindre ingrepp. Trött på det här nu.. Den stora operationen kommer göra ännu ondare men då kommer jag sova iaf, känns ju bra. Lokalbedövning är ingenting för mig.

Äter så mycket alvedon nu så jag klarar verkligen inte en dag utom dom. Känns inte alls bra att man måste "leva" på smärtstillande varje dag för att klara av vardagen. Annars gör det för ont, usch! "/

Hoppas att alla dessa operationer kommer göra så jag mår bra sen.. Tröttheten som jag kännt hela tiden kommer från denna cysta också. Vilket förklarar vissa saker. Cystan har tagit all min energi från min kropp vilket gjort mig så sjukt trött. Så nu förstår jag. Tack!

Vi får hålla tummarna bara :)


Never alone, Always alone.



Fyfan, nu längtar jag. Du & jag, konsert, hotell, liseberg, ullared. Bara du och jag. Jag vill ha 28-30 Juli nu!

GE MIG SOMMAR !

Upp & ner är lika långt, men inte lika lätt.

Nu äntligen har dom fattat att man inte kan ha en bord på en svart fondvägg. Sandås kom i morse för att börja fixa det dom gjorde fel första gången. nu blir det äntligen på gång. Nu ska bara jag och babe fixa resten av rummet. Kommer bli fint, nu när det blir klart. hujedamig.

annars börjar faktiskt lägenheten att ta form, sovrummet är nästan klart. Det ska bara upp lite tavlor och så ovanför byrån. Kommer bli fint. Hallen är nästan också helt klar, ska också upp lite tavlor :) Ska också köpa lite balkong möbler, så man kan börja sitta där ute nu när solen börjar värma ordentligt. Skönt som tusan :)



Har även bokat hotell åt mig och babe till våran weekend i Göteborg i juli :) fyfan så mysigt det kommer bli. Längtar massor redan! Kommer vara borta tors-sön. Helt underbart! Bara vi, du och jag.
Ska först på konsert, dricka öl och bara ha det underbart på konserten mitt i sommaren, sen ska vi på liseberg dagen efter och sen sticker vi till ullared :) hur underbart? sjuuukt<3

Kommer bli så skönt och komma ifrån nypan ett tag, speciellt när vi inte har lika lång semester i sommar.

ikväll blir det myskväll, jobbar lör sön så man får passa på idag istället!:)


nu ska jag försöka sova bort huvudvärken som gör mig förbannad!

Hejs :)

I was made for you.

sex månader.
ett halvår.
182 dagar.
ett liv.


I
går var det mysigt, efter jobbet åkte jag och babe upp till Heron city och käkade mat på pizzahut där vi hade vår första date. Supermysigt!! :) vi tog tillochmed likadan pizza som då :P hih. Sedan gick vi runt i lite affärer och sen gick vi och köpte lite gott till filmen vi skulle se sedan. Det blev "the fighter" riktigt bra film, gillade den enormt :)
fast tror inte babe gillade den lika mkt som sa att han somnade till ibland. ^^, lyckat!
Vi var 6st i biosalen som har plats för typ 206 st. haha! Men det var mysigt!! :)

När vi åkte hem var vi så himla trötta, trodde vi skulle bli tvungna att sova en stund på motorvägen men vi kom hem tillslut =) somnade sjukt snabbt när vi kom hem i våran stora säng :)

Idag när jag vaknade visste jag knappt vart jag skulle ta vägen, smärtan var enorm. usch.. hatar när det gör så ont. Jävla käkben. :( Blev två treo och nu känns det ok. Har lite och stå i idag.. bara att börja!

sen blir det kvällsjobb..




<3

someone like you

nu har det gått ett tag sen jag skrev.
mycket som händer just nu, mkt med lägenheten och mkt på jobbet.
Bara att ta en dag i taget och gilla läget, vilket jag gör.

Vi har börjat fått iordning på lägenheten och jag börjar trivas ännu mer nu när solen lyser och värmen kommer mer och mer. Var nyss ute och det var jätte skönt. även om man fått ett tråkigt besked som kommer ta tid och fixa. Var hos tandläkaren nyss för att försöka hitta vad som är fel på min visdomstand.. dom hittade ingenting utan hittade en annan sak istället som fick mig att bryta ihop. " du har en cysta i hela underkäken, som måste tas bort av en kirurg. Det tar upp till ett år och få bort allting" mm.. tack! precis vad jag behövde nu.

sitter där i stolen och gråter och pratar med tandläkaren som är jätte snäll och förklarar att den är godartad men att den kommer göra ont och att det kommer bli en rätt stor process för att få bort den. Känns inte alls som att det här kommer bli roligt. Jag vill ju kunna njuta av våren och sommaren.. det gör ju redan sjukt ont .

Inte direkt den våren jag hade tänkt mig.
bara att gilla läget och ha ont.
typiskt.


Nu ska jag ta tag i tvätten och börja med maten.. Eftersom babe ska på fotboll ikv och vi ska hinna äta innan vilket betyder stress. Så gör maten nu istället. Smart Johanna!:)

Håller tummar och tår att det inte kommer göra mkt
ondare än vad det redan gör nu .


Adele – Someone Like You
<3







RSS 2.0