helvetes natt

jafyfan, vilken natt. o den tar ju fan aldrig slut... jag är skit piss nödig,men kan inte gå ifrån. fryser som en stucken gris och värmer mig på datasladdens dosa . Trött som en jävla idiot och jag vill sova. Känner mig  inte frisk, ont i huvudet o halsen. kul tjej, verkligen. har ju bara ca 3 timmar och 30 min kvar...känns kul . skit kul.


när jag kommer hem ska jag sova. skarpt
sova sova sova sova.
ska inte ställa någon klocka alls utan bara sova.






näe fyfan.

05.11

 det är precis vad klockan var när ja börja skriva och snart är jobb passet över för min del, vilket känns så skönt.
jag var inte så trött som jag brukade vara första natten vilket känns kanon :) kroppen börjar nog ställa in sig nu även om illamåendet börjar komma igen. >< måste nog äta lite bättre när ja jobbar natt.

det är bara en timme och 35 minuter kvar innan fm-personalen kommer. Då ska jag springa till bilen och åkaaaaaa till sängen. Kommer bli grymt skönt o få sova.. kanske kan sova bort illamåendet. :)

näe, nu måste ja jobba.












nu äre bara en kvart kvaaaaaaaaaaaar, sen ska jag hem och sova :) Gillart, skarpt <3

something beautiful

nu sitter man på jobbet igen och det känns väl sissodär, men det är skönt o veta att pengarna rullar in nästa månad. Fick även en rolig överraskning när ja kom hem idag, på golvet låg det ett brev från landstinget och i där låg en lönespec, fick nästan 5000 kr i lön denna månad som låg kvar från när jag jobbade där. Känns helt underbart, jag som fick lite små panik när jag såg att dom pengarna jag sparat ihop B A R A räcker till hyra och räkningar . Men nu har jag till och med pengar över :) Känns kanon!

Helgen var helt underbar, har tagit de mest lugnt och bara chillat. I fredags vart de en tunna öl :D galet gott, och sen lite wok mat, mumma :) Lördags blev de film o middag med fina människor :) Det gillas starkt. Söndag blev det lite hembesök och sen chill resten av kvällen :) gillart, starkt.

Har en sån mysig känsla i kroppen så jag sitter bara o ler just nu.
finafinafina du.


i veckan ska jag försöka hinna med lite saker som behövs göras. Ringa lite samtal om lägenheten och om privata saker. Mycket som ska fixas nu :) Längtar till november då jag ska köpa en fin fin soffa :) stor och mysig. Fixa upp tavlor, fixa hallen så den blir bra. Och fixa klart sovrummet. Måste få min lägenhet klar :) Just nu är det bara sovrummet som är halvt klart ;D i vardagsrummet blir den stor divan soffa, sätta in gamla tv bordet och vardagsrumsbordet, ( men de ska slipas och lackas om ) Fixa upp tavlor och så :)

Ska bli skojsigt :)

Nu blir det film och äta lite saltade kex ^^, Måste försöka hålla mig vaaaken


 

Längtar tills imorgon bitti :)
Du gör mig knäsvag



last night

är på jobbet igen, sitter i sängen och har precis kollat på två filmer.. känner mig betydligt piggare inatt än vad jag gjorde igår.. Fast idag har jag  mått illa som bara den, kroppen har inte riktigt vant sig med att jobba natt tror jag.. Men det går framåt. Illamåendet har börja släppa och nu är det snart bara 3 timmar och 45 minuter kvar på mitt pass sen har jag helg ända fram till måndag 20.30. då blir det lite nattjobb igen . Inte det roligaste men vad gör man inte för pengarna ska rulla in.

I helgen blir det nog rätt lugnt, ska försöka träffa familjen lite. Mamma kommer förbi en snabbis imorgon o hälsar på och hämtar brummbilen. Haha, avgas röret håller på o släpper så bilen brummar rätt rejält. Lagom pinsamt! >< Men brorsan skulle kolla på det där i helgen så förhoppningsvis fixar han det :)

Kanske blir att åka på lite äventyr på lör, om jag orkar. Känner mig så sjukt trött hela tiden. Vet inte vad det är. Även om jag dricker massor av c-vitamin, äter ännu mer frukt än vad jag brukar göra. Skumt det där..

Måste hinna städa lite imorgon också innan mamsen kommer, hur ska man orka det när man setat och jobbat i en säng i 10 timmar. xD Jadu, det märks!


Den här månaden kommer bli tajt. Får ingen lön överhuvudtaget och det känns kan jag lova.
Dels för att det finns saker som jag måste ta tag i , som inte kan vänta så länge till. Men det kostar pengar så det blir tyvärr lite knas. Men på något sätt fixar jag det, som vanligt : )

Nästa månad kommer det rätt mycket pengar, förhoppningsvis ! Har jobbat rätt mycket denna månad och jag jobbar och kommer jobba rätt mkt nätter vilket blir rätt bra OB. gillart!
kanske man kan köpa sig lite höst kläder också? kan behövas. Speciellt en ny höstjacka!

Nehe, ska man ta och se en film till kanske så tiden går lite fortare.
Vilken ska man ta, Brookback mountin eller patrik 1.5?
båda har man ju sett ett antal gånger, men men

saknar mitt lååånga hår ><

sleepyhead

update:
nu är kl 02.25 o jag har nog världens slöaste jobb.
ligger i en säng och gör nada. Hoppas resten av tiden går fort.
det vill säga, 3 timmar och en kvart.
 vill hem till min säng nuuuuuu.

05.30.. snart snart snart... ________________________________________
________________________________
_____________________





jag går av mitt pass 06.45.. kl är nu 23.06 och mina ögon går i kors.
somnar fan vilken sekund som helst.
det här är inte ok.. wish me good luck.

sweetest downfall

Det finns endel människor som verkligen kan göra en glad, men det finns vissa som verkligen tycker om att förstöra för andra också. När man väl har blivit lycklig, och är glad till tusen. Kommer alltid någon som vill förstöra denna lycka. Varför kan man inte bara låta de lyckliga vara ? Låta dom känna lycka för en gångs skull och leva för stunden? Ska det vara så jävla skoj o förstöra för andra? Trött på att speciellt du lägger dig i . Lämna mig ifred, ok?

Att somna med ett leende och vakna med ett , det är underbart.
länge sen man gjorde det, men allting känns mycket lättare nu.
som att sväva på moln. lyckorus


veckan har gått fort, idag är det onsdag och jag ska jobba natt inatt och imorgon, hoppas det går bra.
länge sen man gjorde det. Men det ska nog gå fint, :) Får se om någon är vaken mitt i natten som kan vara lite
social med mig :) haha!
Snart är det helg och jag längtar fruktansvärt mycket :) Kommer bli en grym helg, känner på mig det.

Nu ska jag vila vidare och bara vara glad,
all because of you



Release me

I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me , please don't hold me down.




Saker som får mig att krasha, saker som får mig att känna mig som du gjorde. Jag vill kunna radera alla dessa känslor som får mig att känna mig så liten som du fick mig att känna.
Vill ta bort allting som har med dig att göra.
Dina ord, dina handlingar allting finns kvar i mitt huvud, min själ.
Jag vill bara börja om, utan dig .
utan dig
När man får en chans att verkligen bli lycklig, borde man ta den.
Men på något sätt finns det allting någon, eller något som håller en tillbaka.
I detta fall finns det rätt mycket som får mig hålla tillbaka.

Jag vill inte hållas tillbaka av dig, jag vill vara fri.


Happiness comes when you learn to let go

leende

Haft en underbar helg, i fredags jobbade jag till 2, sen körde jag hem från etuna och var trött som en aaapa :) Blev att fräsha till sig lite för att sedan åka till heeeron för att äta middag och gå på bio! Suuper mysigt var det! vi såg " i rymden finns inga känslor " hahaha, den va så jävla braaa !:) Skrattade nästan konstant! Måste se den igen! så är det bara!! :)

I lördags blev det att vara med brorsan ett tag och åt middag med honom och såg film. Senare blev det ännu mera film med dig och det var helt klart great! Gick och la mig vid 3-4 tiden. Vaknade upp med ett leende . Denna helg har varit bra, väldigt bra :) <3

Idag, söndag ska jag tvätta för fulla gubbar. Det behövs verkligen, det är så mkt tvätt så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. haha! jag är sämst på att tvätta. Eller inte tvätta, men när jag väl ska tvätta så orkar jag inte :D haha , men nu jädrar.

måste börja fixa med alla kläder, sätta på mig tvätt outfiten och gå ner i källaren. Sen ska jag hem till mamma och pappa för middag. älskade mor har varit utomlands och kom hem i natt :) saknat.


Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile

:)

You are the best thing

Igår kväll blev mysigt :) Vi åt massor av tacos och massa onyttigt tyvärr :P men åt mest naturgodis och morötter som Robbin snällt köpt :D haha! Vi kollade på idool och jag och jenny blev helt fast  i denna kille, http://www.youtube.com/watch?v=9KpqDNH0Lzw Helt fantastiskt bra. Grym röst, grym låt. :)

Sen blev det torkel i knipa som jag inte är ett sånt jävla stort fan av, hatar tecknade filmer :P Men Robbin och jenny hade skoj iaf . ^^, Sen blev klockan rätt mycket så vi satt o snacka skit resten av kvällen :) Dom traskade hem vid 12, halv 1 tiden :) Sen vare bara o gå och lägga sig :)
Inte lika skoj o vakna, vaknade med en solstråle raaaaaaakt i ansiktet, INTE ok.


Idag blir det stan igen, för ovanlighetens skull. Ska försöka hitta en höst jacka, typ en trench coat. Eller hur fan det stavas. Dom är grymt snygga :) Sen blir det väl att äta lunch på stan också :) undrar ibland hur fan jag har råd ^^, har väl egentligen inte de men . vad gör man int.

Näe, nu ska jag göra mig iordning. Ska hämta upp Saara vid 12 snååret. Måste fixa och trixa lite innan va.

 

Puss , take care

johannaa

yeeah

Grym låt, säger bara det.
Skunk Anansie – Weak





Russian roulette

Stråååååååååååååååålande humör och bra musik i högtalarna ! :)
Idag har jag vart ute med älsklingshunden och bara tagit de lugnt, ska snart fortsätta städa klart för att sedan kommer Robbin och Jenny hit, blir Tacos och filmkväll med dom två knasbollarna. Kommer bli galet, mktmkt skratt och bra humör :)

Fan, allting är perfekt nu .
allt.

;D





Dreggel dreggel ;D

Från och med du




Filmkvällen igår var mysig på högnivå :) Kollade på två filmer och tills slut vart alla jätte trötta :) klockan blev midnatt och vi gick hem. Satan vad det var kallt. Usch, men jag cyklade hem fort som bara den för att inte frysa ihjäl :P Men klarade mig och det var mys när jag kom hem i min stora säng :)

Ikväll blir det att bara ta de lugnt, kolla på idol och chilla :)

 

Puss, take care

Johannaa

bittersweet memories

Ännu en ny vecka och jag njuter av varje sekund som jag är ledig ^^, även om det skulle vara väldigt skönt och tjäna lite pengar. Men snart får jag mitt schema och då äre bara o börja jobba! :) Längtar!
Tror detta jobb kommer bli väldigt lärorikt och jag kommer nog växa väldigt mycket som person och verkligen lära mig ta ansvar. Spännande ! :)

Annars har jag lagt allt på is just nu. Känns skönt. Nya männikor har tillkommit i mitt liv. Jag mår helt ok :) Nya vänner säger man inte nejtack till.

Ikväll blir det filmkväll hos J, kommer bli mysigt!
äta lite godis kanske ^^, eller ska man köpa med sig grönsaker och dipp? Mm, länge sen :) Det blir det nog!

nu ska jag vänta på att tiden ska gå.
sen iväg på filmkväll!


Take Care,
Johannaa

dead by fucking april <3

Gaaaalen kväll igår, helt jävla underbar!
Länge sen man hade så jävla skoj alltså, kändes bra.
tills idioten skrev ett sms som fick mig att bli jävligt pisst off.
men det är slut med det nu. TACK!

Men men, vi tjejer satt hemma hos mig en stund, med Johan och Robbin! Treeevligt värre :) Trevliga pöjkar det dära !:) Sen drog dom vidare på annat och vi drog till Tellus för att kolla på Plan three och Dead by april <3 omg.
Kan inte få nog av honom, han är så jävla snygg :D HAHA!
och bara för att min bästa vän Jenny är så jävla bäst så var min kväll uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbar! <3 Hon räddade allt :D Den kvinnan ojoj!

Jag kommer leva lyckligt länge nu.. pga en sak ;D



Skit i mitt hår, hade precis röjt röva av mig till denna snygging :D
stog längst fram vid honom denna gång med, underbarast!
Jag älskart ! <3


Denna kväll kommer finnas i mina tankar länge :D





Och du, du kan fan dra åt helvete !
du har gjort mig illa nog nu.
Det här va fan droppen!
du är fan inte frisk.
hur fan kan du? egentligen?

what's the point?

Sitter hos JennyD just nu och är mätt i magen :) Vi har precis ätit middag på hennes fina bord ^^,
vi ska snart traska hem till mig o ha filmkväll natta lång, har massor av filmer vi ska se och jag hoppas att jag orkar vara vaken genom alla filmer ;D trötta johanna som vanligt.

Imorgon kommer det fan börjas tidigt, ölen kommer knäckas, folk kommer inramlandes hos mig för att sen gå vidare till tellus för att kolla på Dead by april och plan three. Det blir endel folk :) skojsigt!


Nu ska vi dra :)

Hare king, tjingeling !

Hang with me

Veckan har snart gått, och jag vaknar upp varje morgon och tänker .. " jag är ledig idag med :D " stort leende på läpparna. Dessa dagar jag är ledig nu kommer jag njuuuuta varje sekund. Varje minut. Åh, det är så skönt! Även om jag längtar till lönen trillar in på kontot igen :) Plus att jag fått ett fint fast jobb ;D caaatching!

Jag älskar att jag har sånt flyt, :) Helt underbart! Från ett underbart jobb till ett annat. Att jobba med barn, åh. Underbart! Även om längtan om något eget inte försvinner om man säger så :) Men jag är glad. Väldigt glad!

I veckan har jag mest tagit det lugnt, vart på stan några dagar och shoppat lite :) underbart! Hittat rätt mycket fint som jag ska börja använda! :) Hittade också en skit fin ljus sak jag ska ha i hallen när den är fixad. Mys lägenhet <3.

Ikväll kanske det blir filmkväll med JennyD ;) Våra kvällar är fan inte normala :) Men jag älskart! Att hitta en så fin vän , åh :) lycka! <3

Nu ska jag fixa lite i lägenheten och ringa lite samtal.

Take care,
Johannaaa



Även hur illa någon kan göra oss, kan det göra ännu ondare att släppa taget.

RSS 2.0