Hey soul sister ,

Ska man ta och berätta lite om helgens bravader kanske? :)

Fredagen spenderades med mormor och mamma på förmiddagen, efter dom hade gått drog jag och saara på stan och shoppa runt lite, köpte bara ett par leggins! Behövdes. Efter detta gick vi hem till mig för att hämta lite öl och sen drog vi vidare till stonehill för att käka middag hemma hos Saara och Robin. Trevligt som bara den! Tjejsnack och mys. Det behöves! Senare drar vi hem till mig igen för att förkröka lite mer innan vi drog till kruugen. Kvällen var helt underbar och jag log heeela tiden. Människorna, humöret och tankar om dig <3

Lördagen spenderades med mina underbaringar, Catrin och Christine! Jag gjorde mig iordning i bakfyllans ångor för att åka på fest igen med mina hjärtan . Jag drog till Christine för att dricka en öl innan vi drog vidare till Stonehill , alex lägenhet. Det var riktigt nice och det var många människor där :) Trevligt trevligt! Lärde känna endel! :)
Vidare till kruugen för att dansa rövarna av oss, vi gick till nya birgers men det var tydligen 23 där. Jag visade mitt legg och han frågade hur gamla dom andra var mitt spontansvar vart " HAHA, inte fan vet jag :D " iaf, så kom vi in men sedan ser vi att det var inträde 80 kr. HA, bullshit. Aldrig i livet. Vi drog vidare till Tellus, jösses vad roligt det var! Mktmkt trevligt folk och många kramar vart det. Jag gillart!

På vägen hem började det SPÖ regna, inte helt ok. VI drog o kökade och sa hejdå!

Söndagen spenderades hemma hos christine, med kyckligrulle och massor film. Det gillas mycket! <3
Tack mina älsklingar för en underbar helg som inte kommer glömmas.

<3





Det finns människor i den här stan som kan få en att bli rasande. och en av dom är du, herrejösses vad du får mig att bli arg , ledsen och förbannad. Jag har tagit mitt beslut, och falska vänner som dig behöver jag verkligen inte i mitt liv.

Så, jag ska leva mitt liv för mig och inte för er.

 

Take Care, Johanna

Soooool & Freeedag!



Solen lyser, ölen står på kylning och det är f r e e e d a g.
Finns det något bättre? :) neeej

Skulle bara säga att ikv kommer bli en jävligt bra kväll, öl/tjejsnack/musik och bara så jävla nice !
Älskade Saara kommer till mig ! saknat henne enormt.

Imorgon kommer min bästa från örebrooooo och vi ska ha så jävla skoj vi  ocksååå! Längtat ihjäl mig efter deen korven ! <3 Min älskade pastasallad!



Låten ovanför är så grym, jag blir på sånt jävla bra humör .
lyssna vetja, och bli lika glad som jaaag! :)


Nu ska jag avsluta, mormor och mamma kommer snart !:)


Take Care,
Johanna

piggelin

Vaknade kl 15.45 idag och jag är svinpigg nu :( känns inte alls så jätte bra men ska väl plugga inpå småtimmarna och sen försöka soova.

Imorgon är det äntligen freeeeeeeeeeeeeeedag och det betyder tjejkväll med saara denna helg <3 det behövs väldigt mycket, long time ago <3

på lördag blir det än tjejkväll med catrin och det behövs det ocksåååååå<3 Saknat henne fruktansvärt den korven!

nu kom nisse också och la sig på mitt bröst, ser inte tagentbordet så mkt eftersom jag ligger ner i sängen ^^ haha men det får gå ändå!:) nissepissepäronpung<3


nu blir det tv.

Take care,
Johanna o nisse

Det var annorlunda förr..

Äntligen fick jag min sovmorgon, jag sov till halv 10. Galet skönt! Inatt måste jag vara vaken väldigt länge för på onsdag ska jag praktisera natt på akuten. Vi får se hur det går. Kommer nog storkna vid 4-5 tiden. Hoppas det går fint ändå!

:)


saken är den att jag tror att jag har tröttnat. tröttnat på det livet jag lever idag, jag vill uppfylla mina drömmar, men hur lyckas man med det i Nyköping? Det är helt jäkla omöjligt. När ska jag få mina drömmar uppfyllda?

jag hoppas på att det snart kommer hända, jag vill. Mer än något annat. Kan inte göra mer än att hålla mina tummar, och fötter.

" Om livet var en sång,

skulle jag kunna alla melodier "




 jag har bestämt mig, jag ska leva mitt liv för mig. Inte för dig längre, som jag har gjort.
du har hållit mig tillbaka.
Tagit mitt liv .

Men det kommer bli bra, mycket bra.

Helgen blir det fest, äntliigen, jobbat 3 helger i rad nu.
kommer kännas bra med en eller 5 öl i kroppen.

Fest i lyxvillan väntar!






Man tror man vet vart sina vänner står , men sen ser du dina vänner gå.

Jobb/Praktik/Plugg

Imorgon börjar min praktik på akuten i 4 veckor, det känns helt ok. Jag är inte alls pepp just nu pga att jag är så dundermega trött. Jag vill soooova. Känns som jag inte sovit på väldigt länge. men imorgon blir det sovmorgon till 07.00, shit! det kommer bli skööönt.  sen iväg till akuten för att ha praktik till 18. kommer vara död fisk.
Men ledig på tisdag iaf :) skö-höööönt .






Det känns som det händer väldigt mycket just nu.. jag pluggar, jobbar och har praktik. Det känns väldigt jobbigt. Men bara att gilla läget, inte mkt kvar i skolan just nu.  8 veckor praktik och 2 veckor kvar i skolan. Det är bara att tat, och gilla läget.
snön utanför gör det fan inte bättre, sluta snöa . snälla?

Imorgon drar jag igång med träningen igen, orkar inte se mig såhär längre. blä!


Nej, nu ska jag se film och sova :)

 

Take care, J

Wherever you are'

Äntligen är det fredag och jag är glad att jag klarat ännu en vecka :) med skola, plugg, jobb och stress . Nu kan jag äntligen koppla av, eller ah iaf en dag. Imorgon och söndag är det jobb igen ^^, men det är najs det är pengar vilket jag behöver till hyran i maj tex.

Kan inte förstå att det bara 8 veckor praktik nu och 2 veckor kvar i skolan. Sen är jag klar. K L A A A A R. herrejösses, det har gått så fort så man knappt hunnit med. Efter skolan ska jag jobba en sommar, sen får vi se vad jag hittar på. kanske flyr någon annan stans ;) vi får la se!

En dag i taget .

Är hos mamma och pappa nu, ska väl käka här, tacooooos <3
Sen kanske man ska iväg o ta några öl, men vet inte riktigt eftersom jag jobbar imorgon.































If we crawl
'till we can walk again
And we'll run
Until we're strong enough to jump
And we'll fly
Until there is no end
So let's crawl.


nytt! nytt! nytt!

Har shoppat lite nytt nu på senare dagar :) shoppar lite inför vår/sommar och det känns ju underbart att man förbereder lite ;)

Här kommer det jag beställt, hittils :D

 

Åh, ge mig sommar nuuuu!! :) Gladiator skor, leggins,jeansjacka och snygga solbrills ;)

vanliga tur!

Jaha, då gick man till skolan som en zooombie även fast man inte ville. men på med kläder och gick i kylan till skolan, läser skol mailen och ser att vi är lediga. gah, min vanliga tur. suuuck!! Men ska väl sitta kvar o plugga ett tag sen hem till morsan och tjäla mat/matlåda. och bilen förståss. ^^,

Man kanske ska ta och träna ikv? det vore ju inte helt fel (:
satte på mig ett par byxor i morse som jag inte använt sen typ.. 2an i gymnasiet. Jag kunde ha dom, det kunde jag inte förut. det var ju naaaijs. haha inte blivit så jätte tjockis iaf. men det kommer väl om jag inte börjar träna.

Måste börja planera lite till min födelsedagsfest också, var när och hur. Det får vi se hörreni. Har två förslag, antingen i strandhuset, grilla, chilla och dricka massor av öl i solen ( förhoppningsvis ) eller hyra något ställe i stan. Saken är den att standhuset är galet billigt jämfört med lokaler i stan. Men ni kan väl kommentera vad ni känner för? :)




nu ska jag plugga en sväng, sen dra hem till mama unt papa och hunden .
tjofadderittan!



haha, bella och jag på maskeraden.

-








saknar ljudet av ett annat hjärta.

<3

Den här helgen har nog varit den bästa på länge, ingen alkohol bara massor av mys med nyfödda bebisar. Har börja jobbat på kvinnoklinken och det känns så himla braaa. Jag trivs dunderbra! :) Allt är jätte bra!

Har gjort lite olika saker, idag var jag med en läkare som hade första kollen på dom nyfödda :) åh så söta dom äär! Man blir gaaalet sugen på att skaffa en ! Kanske kidnappar en, haha ! ;)



Ikväll blir det lugnt, :) ska jobba imorgon med ! längtar redan.


<3


och en sak till, vafan äre för fel på dig?

no words.

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig

Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler



 

Att du skrattar åt det 
gör mig illamående

hahah...................................

 

ungefär så känner jag för tillfället
för det mesta.

Aj Aj Aj.

började känna redan på vägen upp till studiebesöket på ambulansen hur smärtan strålade ut i nacken och axlar.. jag suckade bara. Hur fan ska jag orka en sommar till med den här smärtan? Måste ringa och tjata på remissen så jag får operera mig omgående. Jag orkar fan inte gå runt som en zombie och inte kunna röra nacken för att två delar på min kropp tynger min nacke :( Skulle inte ens önska min värsta fiende den smärtan jag har. haha jo kanske.


Studiebesöket på ambulansen var jätte intressant och lärorikt, man blev rätt intresserad av att gå in på den riktningen igen, var inne på den banan för ett tag sen. Vi får väl se , men dom där 5 åren som det tar lockar inte! Men vi får se :) börjar med att jobba på mitt barndrömsjobb , kvinnokliniken i sommar för att se om det är något för mig !! :)



Är hos mamma och pappa just nu och tar det lugnt, mamma smetade in massor av tigerbalsam på nacken så det börjar kännas lite bättre. Åt nyss lite våfflor och grädde :) det var smarrigt ! länge sen

Ikväll blir det att äta middag här och kolla film med lillsyrran, alltid lika trevligt! (: just nu känns det som jag bara vill hänga med familjen.  ingen alls lust att hänga med vänner som ändå inte är vänner. det känns väldigt lönlöst. och ja, du vet att jag pratar om dig.

familjen <3

-

Varför? du är ju så jävla kooorkad..

Blir mer och mer äcklad.


nu måste jag sluta.


 Ikväll blir det nog rätt lugnt, kanske ska fika med M , blir nog trevligt!
måste hem en sväng först bara så vi får se om jag hinner. men lutar åt det!

Annars kommer det bli mys ikväll/natt som vanligt antar jag!

nu ska jag draaa...


hej

All the right moves

Har haft en bra dag idag , vaknade med ett leende och det fortsatte hela dagen även om jag höll på att somna
på psykiatrin, nu börjar praktiken närma sig med stormsteg och jag är ärligt talat lite nervös, jag ska vara på akuten tillsammans med en annan i min klass, lol. Men det kommer nog gå bra.. Även om jag nog får se väldigt mycket ovanligt jag inte sett innan! :)

Annars har vi rätt mkt i skolan just för tillfället vilket märks av. tröttheten kommer ikapp rätt rejält. Men baaara att gå till skolan och göra klart, för det är bara 2½ månad kvar sen jag är klar undersköterska. ojojoj, det går så fort !! :)


Ikväll får vi se vad som händer, blir nog chill som vanligt  !

Jag vet inte varför jag är glad för tillfället, men jag tror att jag har lärt mig något som har gjort mig mer säker. Jag vet att jag aldrig mer ska lita på dina ord och tro på det jag hör. Även om om jag känner som jag känner så skrattar jag inombords när jag kollar på en del bilder .  Ditt val, du gör som du vill. men en sak ska du veta, jag kommer inte alltid finnas här. även om jag vill finnas där för alla dina bakslag och dina framsteg. kommer jag inte det. du får klara dig själv, för this time baby, i will be bulletproof. Du ska inte få göra mig ledsen EN gång till.

Så det så!

Bloggen är cp just nu och vill inte ladda upp en snygg bild på min älskling brolle. suck! ><



Take care, J

vilket jävla skämt

jag har bara ett ord att säga,


fake.




 

Sjukhuset

Vaknade ovanligt pigg i morse vilket betyder att jag inte somnade så speciellt sent. hurrey!
I veckan ska jag träna röven av mig och sen ska jag försöka plugga på en litteratur uppgift som ska vara klar i maj men vafan ^^,

längtar till helgen, för då blir det inskolning på sommarjobbet på sjukhuset :):)
Ska spendera 6 dagar på gyn-avdelningen och sen lika många dagar på BB och förlossning.
kommer bli så jäkla skoj !! mitt drömjobb(Y)




ääääntligen!! :)

Nu har precis mamma och pappa gått efter ha fixat i mitt kök. fyfan vad snyggt det blev och det blev så mkt större på något sätt :) Supernöjd! tack pappa och mamma <3

Här kommer det lite bilder på den nya tapeten :

tänk förbi det fula matbordet, det kommer nytt inom kort!






Ni som vart hemma hos mig kan väl se en bättre skillnad hoppas jag!! :)

Total nöjd! :D

Nu blir det att chilla och träffa dig kanske.


<3

f r e e e e e d a g

ääääääääääääääääääääääääääntligen hemma från skolan och nu är det fan fredag och helg för min del! ;D Galet skönt! Hade lite betygsamtal idag och det ser kanon bra ut ;) jag är duuktig minsan!
lärarna är sååå nöjda ;) moha!  även om jag tycker om betygsätter lite konstigt :(

Nu kom partylåten igång på spotify, eller näe skit i det. den haka upp sig.  >< haha kommer säkert snart igång igen, hoppas jag!!!! :S haha

o du , jag dricker hur jävla mkt öl jag vill. vore jävligt tacksam om du beteer dig som en vuxen människa och sluta vara så omogen som du är. ÖL är gott, mer behöver jag inte säga! Att du ens har mage och klanka ner på dom som inte lever efter dina ramar. HA! Fuck you and have a nice day! Så, nu är mina arga stunder över, :D

 

Let's ta en beer and have a bra night vänner!
on with the partymusik och shake you rumpa!
;D



addiction

I wan't you so bad im shaking, you are like a needle underneath my skin. 
But I won't let my hunger for you pull me back again. wrapped in you I lost myself.
Couldn't see how I needed some help.
Guess the fear of leaving made me stay.

Im sick of trying, praying that you will change.
Gotta save my selt from my addiction.. you.

you are my strongest weakness.





Idag är det fredag och jag är inte alls pepp för tillfället för någonting. Varken skola eller att gå och lägga mig igen. Men när jag väl är uppe kan jag ju lika gärna dra till skolan. Även om motivationen är nere på noll för tillfället.
Ikväll blir det tydligen fest , och ja.. har inte så mycket o säga om det. det får väl bli som det blir!

Ska man göra sig iordning för skolan kanske.. hm.


trött på alla omogna jävla människor i den här stan.

RSS 2.0