Te amo.

Har nog haft den mysigaste julafton, juldag, och annandagjul på väldigt länge.
allting började när man vaknade med världens finaste pojke och det första man ser är dom finaste ögonen på jorden och det där leendet. jag visste att julafton skulle bli sjukt mysig.

Vi började öppna paket här hemma hos oss, jag fick en skitbra plattång, ett jätte fint armband och underkläder som jag önskat mig. Jätte glad för dom sakerna, precis vad jag ville ha <3
Älskling öppnade sina presenter och som tur va satt allt perfekt =) Underbart!

Senare på morgonen drog vi vidare till Gnesta för att julfika med Robbins päron och släkt.
Självklart var det supermysigt och jag tycker verkligen om att vara där, jättefina allihopa! :)
Träffade även Robbins äldre bror, Rocky.

Vi drog vidare till min familj senare på dagen och då var det maaaat för fulla muggar , kalleanka, och en jävla massa godis. Mysigt värre! :) fick massor av fint av familjen :) tack tack!
Vi stannade kvar en låång stund och det var verkligen jätte mysigt, julafton var perfekt.
Juldagen gick vi till mamma och pappa igen för att äta mer julmat, haha gott! Vi spelade Wii under kvällen och det gick skitbraaa, jag som aldrig spelar sånt där ^^, men det var rätt skoj! jag kom tvåa typ hela tiden !^^
Senare stack vi vidare på fest, eller ja chill. Det var helt ok, träffade två vänner jag ej träffat på väldigt länge. Alltid skooj <3 .
Vi skulle dragit på krogen jag och älsklin med alla andra men när vi kommer till dörren kostar det nästan 200 kr. haha aldrig i livet skriker jag och vakten sa bara " här, gå ut " hahaha!

i söndags var vi på stan på mellandagsrean och hittade lite fint =) älskling hittade en jätte fin skjorta som satt så snyggt och jag hittade en skjorta, ett linne och en kofta =) tack älskling! du är bäst!
sen drog vi vidare till Gnesta för att äta middag med familj nr2 och det var jätte mysigt som vanligt =) barnen var med också, mys!


Så, julen har varit perfekt och jag kan inte önska mig något mer.
har världens finaste kille, våra familjer är bäst och underbarast och jag bara älskar livet.


Nu är det nyår kvar och det kommer också bli skoj tror jag, även om jag ska jobba dagen efter så kommer den nog vara mysig. För då ska jag pussa dig massor =)

på onsdag blir det Dr tutte, hoppas allting går bra och håll alla tummar och tår för min skull!
jag är nervös! riktigt nervös.



Ta hand om er,
johannaaa

Hidden away

har jobbat hela helgen så känns skönt med en ledig dag nu innan julhelgen, :) jobbar fram till torsdag kl 16, då blire en tripp till mina föräldrar sen en tripp till gneesta :) kommer bli mysigt! Sen på fre kommer jag vara lycklig :) eller ännu mera lycklig, en jul tillsammans med dig :) kommer bli sjukt mysigt, det vet jag.

Igår efter jag slutat jobba kl 12 , så åkte jag och älskot och handlade. Vi skulle baka kom vi fram till :) köpte allt som behövdes och sen åkte vi hem och började baka , vi tänkte baka knäck men glömde knäckformerna ^^, så blev kanelbullar och negerbollar. hah! men vart as gott :) värdlens finaste bullar =)



supergoda!



idag blir det julklappshandling med saara , måste få klart alla klappar. Även om jag knappt har några cash så måste jag få ihop det på nått vänster. >< Vi får se hur det går!

baby you are firework

Snart är det dax för jobb igen,  har jobbat hela veckan så börjar bli lite trött i mössan! Men imorgon är jag ledig och gud så jag har längtat! Vi ska ner på stan tidigt och köpa julklappar, jag och min älsko. Ska bli så mysigt!! Älskar att vara med dig. tråkigt blir det inte allt många dagar vi är tillsammans nu på vardagarna förutom när vi ska sova. Så dessa lediga dagar vi har tillsammans uppskattar man sjukt mkt. :)

Sen ska vi möta mormor och mamma på stan och fika, kommer bli mysigt som bara den :) för att senare äta tacomiddag hos mamma senare på kvällen :) gott!!! Så får jag träffa min älskade mimmie också, fina fina du. <3

Känns skönt att man ska vara inne hela dagen idag, så man slipper gå runt i detta väder, det är snöstorm igen. vi som har så lite snö får lite till, SUCK! Det får räcka nu!
Fast det är mysigt med snö på julafton och nyår, så det får stanna tills dess, men efter det får de gärna försvinna. fast inte i Norge , för dit ska vi vecka 8, läääängtar ! :)

ska bli skönt att komma iväg en stund , bara umgås med familjen och dig. <3

nehe, nu blir det att göra sig iordning för jobb. 
Längtar tills ikv när du kommer hem så jag får krama dig ! <3



Ta hand om er
johannaa
 

fly with me

Jaha, då var det min tur att bli sjuk. Det kommer senare än vad det brukar göra, men nu ligger man här i sängen med feber och är allmänt mosig. Inte skoj alls, jag vill jobba. Faktiskt. Men jag kände att med feber blir det inte bra. Jag blir så fruktansvärt sjuk när jag har feber. menmen, vad gör man.

Tänkte uppdatera er lite, inte skrivit på ett bra tag nu vilket folk kommenterat också. Men vad gör man när man varken har tid eller ork. Men ska väl försöka skriva några rader nu innan mitt huvud sprängs! ><
jag jobbar för fullt, trivs kanon bra. Det är ett bra jobb, med både positiva sidor som negativa. Men jag trivs, vilket är det bästa.
Jag och Robbin har gjort om våran hall, men de vet väl dom flesta. Har dock inte lagt upp några bilder än. Men det kommer nog idag :) haha, sagt länge!
Jag och robbin har det fruktansvärt underbart, jag kan inte önska mig något bättre :) det är så sjukt bra allting. Jag är sjukt lycklig :) <3 och alla dessa mysiga hemmakvällar istället för festkvällar trivs jag med. Känns som man växt ifrån det där litegranna. Jag känner inte alls suget efter en riktigt röjkväll, eller gör jag det? ;) hah! Lite grann kanske, men snart är det ju nyår! Det får bli då :) Längtar massor, mycket raketer , umgås med dom bästa och sen få kyssa min älskade Robbin. Åh, kan inte bli mer underbart :) <3

Men först kommer ju jul, och den längtar jag också till riktigt riktigt mycket. Först ska vi till Gnesta på morgonen och äta julfrukost och träffa allihopa:) Jag ska också få träffa Robbins andra bror. Vilket ska bli trevligt! :)
Efter det ska vi sedan till min familj och äta julmiddag och öppna ännu fler julklappar och umgås med min familj. Juldagen åker vi nog tillbaka till familj 2 i gnesta och myser vidare :) Kommer nog bli en perfekt jul, jag bara vet det !

Haha, både jag och robbin glömde bort att vi hade varit tillsammans i 2 månader här om dagen, haha glömska båda två. Känns helt underbart, tiden går fort och jag vill tillbringa många många många fler månader med honom :) <3


Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever


RSS 2.0