Happiness

Att få detta mail var så härligt, att äntligen känna sig behövd. Det är så underbart! jag längtar redan efter första lönen. Jag väntar fortfarande på samtalet där vi ska prata mer om det. Jag är bara så glad :) äntligen! nu kanske man kan börja planera lite :) soffa.. utlandsresa.. massor skoj :)
Känns så otroligt skönt att ha en egen inkomst och göra det lite enklare för dig älskling :)

Återkommer mer efter samtalet om detta :)



ska kanske till Norrlandet i början av december också, men det beror helt på samtalet nu och när jag ska börja osv. Men det vore så jääävla skoj :) träffa Alex och Oskar. Länge sen nu , knasbollarna! Vore så roligt att åka till norrlandet som jag länge velat! Festa och röjja röven av mig med alex :P skoj skoj!
men att bila dit längtar jag inte till, usch! min rygg kommer vara av på 100 ställen när vi väl är framme :D haha
skoj kan de bli iaf, väldigt skoj!






kanske dax att gå upp från sängen och göra något vettigt? Ska göra kycklingpaj med tacokryddning idag till middag :) kommer nog bli gott ! Sen ska jag nog baka en kladdkaka också^^, är på så himla bra humör just nu :) bra musik i högtalarna och jag har världens finaste pojkvän . hjärta av guld, verkligen <3
är sjukt tacksam och glad att jag vågade lita på kärleken igen. Jag älskar livet, älskar dig. älskar oss.




Nu ska jag gå och sjunga hela dagen för att jag är så sjukt glad!



Shalala ! <3



jag vill ocksåå

Vi två blir till en
Du är min högra hand, min bästa vän
Du läker mina sår
Du ger mig allt, du gör mig hel igen

<3




Jag vill också ha 20 minus grader och snö precis överallt, även om jag var så förbannad förra vintern pga just snön som var överallt så känner jag nu att jag vill flytta till norrland, typ längst upp. Där det är som mest snö just nu. en mysig by med typ 200 invånare och bara mysiga affärer och skotrar. Jag älskart! jag skulle lätt kunna flytta alla dom mil som det är dit. Lätt!!

Men nu är det inte så simpelt, eller jo. egentligen är det bara o skaffa jobb där och flytta. inte så svårt. Men att flytta så många mil från vänner och familj skulle nog ta hårt. Jag skulle inte kunna vara ifrån min familj och min hund. Aldrig.. Men att drömma kan man ju. Man kan ju iaf ha tankarna om en flytt om några år. Då man kanske är redo? Skulle sitta fint :)





Helgen har bestått av mys på hög nivå, god mat, chips, dipp, pizza, donken. ojoj, snart kommer förhållande kilona på igen. mohah! Nej men önskat mig ett gymkort i julklapp så hoppas att jag får det också :P kan behövas! ;)
Nu är det måndag och ny vecka igen, jag har precis ringt lite samtal och snart ska jag börja tvätta . Det behövs verkligen. Usch, det är så tråkigt. Men men! :) Bara att görat!

Det börjar bli riktigt fint här hemma nu :) även om jag redan vill flytta igen :P haha!
det här kommer itne sluta bra :P kommer fan flytta varje år :P dyrt o jobbigt !! ><




nu blir det att fixa och trixa lite,
snart kommer maaaaama!




take care!
johannaa

gääsp

jag vet inte hur många dagar jag gått hemma och haft ont i halsen, jag vet inte alls vart det är för fel. För jag brukar inte ha ont i halsen förutom när jag blir riktigt riktigt sjuk som jag blir när jag blir förkyld. Har haft ont i halsen väldigt länge o känt mig allmänt förkyld i säker 2-3 veckor. Vilket inte alls är speciellt skoj.. känner mig inte på topp för fem öre. Suck.. vill vara frisk. vill inte känna mig nere eller sjuk på något sätt.
jag har försökt äta vitaminer och sånt, men det hjälper inte. Får köpa chi sang, sån där bra sak från apoteket. dyrt dock! men men. vad gör man inte?

Och det spelar ingen roll hur mycket jag sover. jag är trött ... dygnet runt. 10 timmar sömn, 1 timme sömn . spelar ingen roll. trött trött trött. Börjar nästan bli orolig. Är det någon sjukdom? eller är man bara jääävligt trött?
whatever, blir att sova tidigt ikväll som vanligt. O vakna lika trött imorgon och gå runt o gäspa hela dagen..


Att sitta ensam själv en kväll som denna är inte roligt, när man är van att vara med någon nästan dygnet runt så är det inte så mysigt o sitta själv i en svinkall lägenhet. Men älsklingen kommer hem när han kommer hem :) längtar redan. Sitter o lyssnar på Dansk musik, mysigt musik. Vet inte varför jag gillar dansk musik, visst man förstår nästan allt dom säger, men vissa ord är svåra. Men jag gillart :)


Nu blir det bonde söker fru, sen sova.

Ta hand om er.
Johanna




You suck

You know who you are
High fivin, talking shit, but you're going home alone
 arentcha?

whatever, nu ska jag fortsätta städa som jag gör dagligen 7 gånger i veckan. suck suck suck suck!!!!
ge mig ett jobb!


 



 

DYNAMITE

ojoj, nu är det dax att skriva blogg igen. Inte skrivit på länge.. tappat orken och lusten men bara att skriva igen! Finns ju faktiskt folk som läser :)

Haft en underbar helg med fest och renovering, och födelsedagsfirande. Mycket mysigt!! :) I fredags var jag och älskling i Norrköping och virrade runt bland affärerna och han skulle köpa jeans :) hittade ett par skit snygga o han kunde ha mindre storlek än vad han trodde :) skoj sånt där! Sen åkte vi runt till rusta och jula och sånt, hittade även en affär som heter Bolagret, trodde först de stod bolaget, men icke! Gick in där och hittade MASSOR av saker :) Där kom vi även på att vi ska renovera hallen, senare den kvällen. haha ! :) älska inpuls! Köp av färg och alla dessa saker man behöver till att spackla, slipa och mååla! Herrgud, älsklingen var så duktig att börja när jag drog på tjejkväll hos Sandra ^^, haha!

Lördagen bestod av att slipa som en tok, att slipa en liten hall med astma är ingen bra ide:P haha ! men de gick bra ändå även om de va sjukt jobbigt :D Tillslut vart de klart, vi har nu en svart vägg med döskallar och resten vita väggar. AS SNYGGT! Rock N Roll! ;)
Vi var även och firade Angelica som fyllde år :) sliten som en toook men det var skit mysigt :)

Söndagen bestod av middag hos mina päron :) mys det också!

helgen over all, MYSIG :)


Jag älskar Robbin :) <3



Puss, take care. 

crazy beautiful

Andra versionen av " love the way you lie" har kommit ut och jag har förälskat mig i den också. Texten får mig att rysa och jag bara älskart. Eminem och Rihanna är fan awesome tillsammans.
gosh, texten är så bra.

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me I'll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me

Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky

Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it






Falla fritt

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt  



Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka o handla vinterjacka, behövs! Den jag har nu är trasig och kall. Hoppas bara att man hittar någon som passar mig. Är så jävla kräsen! ><
Ikväll vet jag inte vad som händer, Något ska vi nog kunna hitta på !:)
______________________
____________
__


Det känns så underbart att känna sig fri, fri från allting gammalt. Det är en sån härlig känla. Att inte känna någonting, absolut ingenting. Jag ser dig som ett tomt blad. Tom blick, tom kropp. Bara tom. Det är så himla skönt. Trodde aldrig jag skulle komma till den här stunden så jag verkligen inte bryr mig ett skit om dig. Gör vafan du vill. Du kommer aldrig, verkligen aldrig få tillbaka mig. inte ens som vän. Det funkar inte, du har lagt dina kort. Jag har verkligen visat vart jag står. Gud, det är så skönt.
Jag älskart. Jag är fri, äntligen.

Jag har världens bästa person vid min sida, personen får mig att känna mig lycklig, glad, uppskattad. Ja allting som jag vela ha i många år. Han är verkligen den enda och bästa för mig. jag älskar honom till tusen och jag är så otroligt glad över att vi träffats. Även om jag inte trodde det skulle hända om man tänker efter hur många gånger han och jag träffats. Vi har till och med jobbat ihop. Jag kunde inte så oss då, nu kan jag.

glad glad glad, det är helt sjukt.
han är den rätta.
jag vet, jag känner det enda in i benmärgen.
Jag kommer aldrig ångra mig


fri och lycklig, kan det bli bättre?





Dear Love

Denna helg har varit bra, väldigt mycket saker har hänt. I fredags var vi hemma här och drack öl, spelade wii och hade väldigt trevligt. Mycket folk kom och det var trevligt! :) speciellt att min bror kom! :) Det gillas! När fötterna var runda drog vi ut på krogen, vilket jag fasade för men jag drog ut ändååå :) Efter krogen gick vi och käkade pizzaaa.. Gott! Sen hem och slagga !
Lördags vaknade vi skapligt tidigt och sen var det bara att försöka bli människa igen för ännu en kväll med öl och bra sällskap! Det stog Halloween fest på schemat! Vi drog hem till Jenny och gjorde oss iordning, Shit va snygga vi var! :) haha! Zombies och vampyrer! :) Det var en väldigt lyckad kväll! Efter förfesten drog vi till Tilla och Pontus! Väldigt trevligt! Träffade mycket nytt folk vilket gillas till tusen! :)

Drog till krogen vilket sööög.. Sen drog vi och handlade pizza och jag o älsklingen var så hungriga att vi sprang nästan hela vägen hem! Snacka om att jag doooog. haha! full med två pizzor i handen ^^, ! men de gick bra men shit va vi var hungriga! bra att vi sprang :D Sen deckade vi ! :)

Söndagen bjöd på heron och vi kollade på saw i 3D, riktigt häftigt! även om dom snygga glajjorna var lite försmå men det blev riktigt coolt! :) Splatter splatter! Men på vägen upp fastnade vi i bilkö, 4 bilar hade krockat och det kom 5 ambulanser, 3 polisbilar, 4 brandbilar! allt möjligt, akutbilar och sånt! Var bara att stå där och vänta! Tror vi stog i 45 minuter innan vi kunde åka igen. Sen rullade vi igeeeen!

Varit en väldigt braaaa helg :) Vissa saker kunde man sluppit men vad ska man göra ..Det är nyköping! Thats it, bara att acceptera!



Jag älskar dig!

haha , fulla och försöker på en pussbild.
resultatet blev som de blev ^^,

RSS 2.0