Tomorrow is gonna be better.. I hope.

natten var hemsk, hade sån hosta och satte i halsen hela tiden och låg bara och hulka och kunde inte andas. Så fick sitta upp i sängen under en lång stund och bara försöka andas medans tårarna rann. Usch, nu vill jag ha dig här lillan. Jag är trött. Halsbrännan bränner i hela bröstkorgen och det känns som tusen nålar ligger i bröstkorgen och gör mig illa. har försökt med dom flesta mediciner, visst funkar dom men varför kan man inte få må bra? Att de alltid ska vara något. Är en jävla bitterkärring här hemma som bara klagar. Men nu är det inte länge kvar. Hoppas du kommer någon vecka tidigare än tänkt <3
 
Idag ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. På fredag sticker vi till ullared , jag mamma och mormor och shoppar loss. Ska bli otroligt skönt att åka iväg en stund. Men kommer sakna kissemissen och Robbin. Men kan vara bra att vara ifrån varandra också. Längesen vi var ifrån varandra nu, det är bra att sakna har jag hört.
Håller på att tvätta och städa lite hemma så det är fint innan jag åker iaf. Blir ju borta i tre dagar och då ska mannen och hans lillebror vara här hemma så det lär väl inte bli städat då, kan jag tänka mig :)
 
nu ska jag fortsätta städa och tvätta. Kanske packa lite grann inför Ullared på fre :)
 
 
hejsvejs.
 
 
 
 

vecka 30 och nu är det höst!

Hösten är redan här, löven på träden är gula och det är kall luft ute. Jag har längtat så mycket efter denna årstid. Att vara höggravid i somras var ingen hit, men nu kan jag äntligen sätta på mig mina koftor och fina höstskor. Köpte nya stövlar i linköping i helgen, jätte fina!
Idag blir det ett besök på staden med Saara för att ta en fika och sen åka och storhandla. Annars blir det aldrig gjort om man ska ha med sig sambon. Tar med mig saara istället. :)
Sen får man se om man hittar nått på stan men det får jag akta mig för då pengarna knappt räcker till denna månad. usch, fan för att vara sjukskriven. men det är väl det bästa just nu när man knappt kommer upp från sängen och kan ta sig runt i huset utan att halta runt som en annan.
 
Idag är det 29+0 dvs är jag inne i vecka 30. Hur galet är inte det? snart får vi äntligen träffa våran ögonsten som jag vet kommer vara vackrast i världen. Just nu mår man väl sådär och jag lär väl inte må bättre ju längre man går, halsbrännan är fan värst just nu. Den tar snart död på mig, har så ont i bröstkorgen och överallt känns det som.
skulle fan inte önska min värsta fiende denna halsbränna som har kommit. usch..
 
tur att jag har min R vid min sida varje dag. Annars skulle jag aldrig klara av detta.
 
 

80 dagar kvar och jag vill ha höst!

just nu vill jag bara ha höst och min bebis här.
vill ha snygga höstkläder och snygga skor och smycken.
fixa håret, färga det mörkrött , svarta jeans, stövlar, snygg jacka och halsduk.
tatuera mig. det ska jag verkligen göra i höst. yes yes yes.
 
idag är det bara 80 ynka dagar kvar tills jag har min älskling i min famn. Gå mysiga promenader i senhösten och snart se vintern komma till stan. klä sig i varma mysiga kläder och traska fram i den nyfallna snön och bara njuta. vill även ha julafton, nu. Så jäkla mysigt, någor mer som vill ha julafton typ nu?
Åh, längtan är stor nu. till mycket!
 
Ikväll blir det en lugn kväll hos oss i pumpis, sambon är förkyld så det blir go' middag hos oss och efter det lite film och gottigott till efterrätt! tända lite ljus för det blir mörkt fort här ute! vilket är jätte mysigt! :)
nu blir det en dusch och sen fixa lite innan babe kommer hem .
NU är det helg. äntligen! <3

älskade du.

Idag blev det ett besök på mvc för en vanlig kontroll, mätte magen tog blodprov och blodtryck och lyssnade på hjärtljuden. Alltid lika mysigt att höra dig älskade du. Du hade fina och snabba hjärtslag som förra gången och du växer som du ska :) Hade växt 6 cm sen förra gången så vi låg bra i kurvan! Berättade även för bm att jag haft sån klåda i händerna så imorgon ska vi in igen för att ta blodprov på levern för att se så det inte är något knas med den. Sen på eftermiddagen ska vi till föräldra utb vid 14 och då ska vi se en förlossningsfilm! Vi ska även hinna åka och titta på ett hus. haha, mycket imorgon! Men det är bra, då går dagarna fort!


en bild på magen framifrån. Den börjar puta riktigt bra nu :) hih, bara 11 veckor kvar <3


Efter vi hade varit på mvc blev det en fika hos saaris, sen handling, sen städa huset och snart ska jag börja plocka med kläder. Tror dock att jag glömde höften någonstans i affären. för nu gör det ont. Men vill få det fint hemma nu när katten stökar ner lite :P Men fint blev det!

Vecka 29!

OJ! tiden går så fruktansvärt fort! helgen har verkligen gått förbi i ett ögonblick! fredagen blev lugn och på lördagen åkte sambon iväg på svensexa och jag for hem till mamma med lillkissen och var där hela dagen/kvällen! Träffade min barndomsvän frida som jag inte träffat på ett par månader och det är alltid lika mysigt att få krama och prata med henne! spelar verkligen ingen roll om det går år mellan våra träffar eller om vi träffas varje dag. Vi är lika tajta ändå! :)
Natten blev inte lika rolig då jag knappt sov en blund för jag trodde jag skulle missa samtalet från sambon när jag skulle släppa in honom genom porten till lägenheten. så jag låg halvvaken med kissekatten i sängen och typ läste bloggar. Men sen vid 03.15 ringde han och ville in. Efter det kunde jag inte somna om fören typ halv 5 ,5 tiden eftersom lilla tjejen i magen hade vaknat då. :) fick iaf sällskap!

Idag går jag in i vecka 29, GALET är bara förnamnet! Tiden går för fort fast helst skulle jag vilja ha min tjej i min famn nu! :)
Föräldra utbildningen har startat och vi ska dit igen nu på ons :) ska vi titta på förlossningsfilmen men det är ju inga nyheter för mig eftersom jag jobbat där. men ska bli spännande ändå!

jag ska inte klaga.

Men nu är det fan inte roligt.
kan knappt ta mig upp från soffan. Ajf*n min rygg säger jag bara. Svanken gör fruktansvärt ont.
Har små städat lite hemma och tror det var dammsugningen som fick ryggen att knäcka ihop. Men men, man vill ju göra fint tills sambon slutar inför helgen. Ikväll blir det restaurang besök för att mysa till det lite extra! Längesen vi var ute och åt :) ska bli så trevligt!

Det här med foglossning är inte roligt, men i höst ska jag börja på vattengymna för gravida som min sjukgymnast anmält mig till. hoppas det blir skönt och blir någon skillnad i ryggen! :)
försöker hitta en gravid bikini som passar också nu när magen är stor och mysig! :) brösten är ju inte dom samma heller längre, tråkigt eftersom jag gjort en bröstförminskning, men efter lilla bebben ploppar ut ska jag verkligen satsa på min träning och gå ner till den vikt jag alltid vela väga. Ska ner till 70 kg inom ett år iaf! och jag vet att jag kan lyckas! JAG VET! :) det blir simning, springa, powerwalk och gym och gympa på golv. BRA mat och sånt där gott :) Jag ska verkligen LYCKAS! :) inga tvivel!

Någon som vet någon sida med bra gravid bikinis? Kommentera gärna då! :)
Jag har hittat några :) Men får se om och vad jag beställer :)

Snart blir de även Ullared med Mamma och mormor och det ska bli såååå skoj! Längtar massor! :) listan på saker som ska köpas börjar bli lång nu :P Men det är bara roligt!! :)


Nu ska jag försöka göra klart städningen!






RSS 2.0